Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Авто-сервиз Трансексперт - София

dude_BG

Recommended Posts

Бричката си изкарва парите с това, което заснема и рекламира. С което искам да кажа, че може да му се вярва точно толкова, колкото на всяка една друга реклама в нета, по телевизията, в магазина и т.н. Всичко е въпрос на лична преценка и отсяване, но за съжаление понякога човек се "пари" и трупа негативен опит. Така преди време точно той рекламираше една бензиностанция в София, Горубляне, на която никога не бих спрял... Всъщност медийната реклама е едно, в рекламите на Бричката той донякъде си залага името. Което е възможно в даден момент да му изиграе кофти шега. А загубиш ли доверието на хората, градено с години, няма връщане назад.

Относно Трансексперт - винаги съм получавал цените на различни варианти за даден ремонт предварително. Включитено с подробно обяснение и съвет кое, какво и защо. Това е практика на всички добри сервизи, не само при тях. Та няма как да ти кажат колата е готова, кихай Х пари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 351
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Mishelle

71

• shaft

25

• sauber

24

• legaltk

13

Супер доволен съм от Трансексперт 😁 всичко ми е описано в документа което е направено както и какво има да се прави по Шкодичко 😁 Лошото е че има да се правят доста неща,нормално стара кола си е.Та някой да продава О3 на лизинг 🤣

Редактирано от Miri
  • Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.