Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

• Отговори 682
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• shaft

53

• VALDO

52

• stivi797

43

• Milen Dimitrov

39

Най-много писали в темата

Публикувано

Ами харесва ми.... прилича на Ауди :) Само дано не струва толкова.

Публикувано

Дочакахме !!! smile035

Готино изглежда ! Че ще струва колкото ауди- ще струва.... smile091

Публикувано

И на мен ми харесва много. smile049

Публикувано

Ще чакам комби и скаут с голям интерес \:D/

Публикувано

Според мен е дори повече отколкото очаквах - дизайн, агресивност, отлични пропорции, модерност (ако мога така да се изразя). За мен едно комби, моля! smile001

Публикувано

Много е красива s_flag

Определено се замислям за още една шкода.

Публикувано

Шкода с тази Октавия вече минаха в друго измерение!!!

smile048

Публикувано
Да изплакнем малко окото / официалните снимки/ :

http://carsworld.com.ua/new_cars/478-no ... a-iii.html

Ауууу с тоя салон от снимките и купе в цвят "графит" smile126 - с тази агресивна визия, даже и тунинг не й трябва s_flag

Публикувано

Аз ще почакам РСа, че да си сменя возилото!

s_flag

Публикувано

Красота, определено много ми харесва! Не знам как го постигат, но всеки нов модел ми харесва все повече и повече! s_flag

Публикувано

Not bad...

post-1856-138453434798_thumb.jpg

Публикувано

пфффф, бялата.....е мнооогооо яка... браво на Шкода Ауто =D>

Публикувано

Ще е интересно да видя РСката с какви двигатели ще излезе!!!

Как само плаче за заден лип и едни Рота......

Публикувано

Ися , тя рибата още плува из Дунава ти олиото подгряваш ... ай изчкай да излезе базовия модел в ЕТ , па тогава ще представят и РС -а ... то до есента на другата година има още бая автоизложения smile049

Публикувано

Tакова,... предния капак е направен да не се отваря на клин , което много радва. Освен туй , маската/решетката остава в долната част - както му е редЪт . Визията е по-солидна от което и като цяло изглежда по-съвършена и по-улегнала от нащи недоПасати.... :D =D> =D>

КРАСОТААААА :

1355237405_16.jpg

.....и пак няма обаче амортисьор на ПРЕДНИЯ капак ...все нещо трябва да липсва в шкодите... ](*,) д'*ба

Публикувано

Харесва ми. Сега остава да сложат хубав дизел и 4х4 ... и почти ме навиха smile049

Публикувано
Харесва ми. Сега остава да сложат хубав дизел и 4х4 ... и почти ме навиха smile049

Като чуеш цената - ще изтрезнееш, братко мили !!! smile091

Публикувано

Добре оборудван Scout в момента е 55+ ... и затова се отказах. Прилично оборудвано комби 4х4 беше към 45. Имайки предвид, че О2 никога не ми е харесвала на визия + цената бързо се отказах (изключая Scout-а, ама там цената е съвсем отчайваща). Сега визията ми харесва, остава и цената да е поносима. И да има читав двигател де. Че тия 1.6 дизелчета са ... [-X

Публикувано

Модата да си крием касетофона в жабката се връща smile091

Публикувано

Ехххх красота. Само да сложат едно 3.0 TDI - 4х4 - и съм първи на клона :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.