Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, колеги! От скоро съм в клуба на Шкода феновете s_flag и ми трябва помощ за едни джанти които си харесах.

Колата ми е Octavia 1 L&K 2003 с оригинални джанти 6.5JX16H2 ET42 до колкото знам би трябвало да е 5х100.

Сега си харесах едни които се водят 16" 5х100 ЕТ25 7J. Та въпроса ми е станат ли на моята Октавийка.

Благодаря ви предварително за помоща.

Публикувано

според мен ще станат, но ще стоят по-навън с около 17 мм и не знам доколко ще е здравословно за лагерите на главините. питай някой гумаджия, който си разбира от работата.

Публикувано
Здравейте, колеги! От скоро съм в клуба на Шкода феновете s_flag и ми трябва помощ за едни джанти които си харесах.

Колата ми е Octavia 1 L&K 2003 с оригинални джанти 6.5JX16H2 ET42 до колкото знам би трябвало да е 5х100.

Сега си харесах едни които се водят 16" 5х100 ЕТ25 7J. Та въпроса ми е станат ли на моята Октавийка.

до ЕТ35

Публикувано

Мерси, колеги!. Разубедих се [-X Ще търся други smile009

Публикувано

Не зависи ли и от широчината на джантата? Аз в момента зимните са ми ЕТ25 (45 е на джантата с 20мм фланци отзад) и няма ядове, даже има мегдан за още. Джантите са 6.5J широки. Според мен и на 7J няма да има проблем. До ЕТ35 не беще ли при 8J широчина smile021

Публикувано
Не зависи ли и от широчината на джантата? Аз в момента зимните са ми ЕТ25 (45 е на джантата с 20мм фланци отзад) и няма ядове, даже има мегдан за още. Джантите са 6.5J широки. Според мен и на 7J няма да има проблем. До ЕТ35 не беще ли при 8J широчина smile021

като сложиш тесни джанти примерно 6J х 16 каквито са заводските ,и прибавиш фланци които да отговарят на изнасяне ГЛЕДАНО САМО ОТ ВЪНШНА СТРАНА ,отговарящо на 8 J джанта С ЕТ35-СТОИ ГРОЗНО

СТАВАТ ЕДНИ ТЕСНИ КОЛЕЛЕНЦА НЕРЕАЛНО НАВЪН

Публикувано

Най-добре си намери още едни оригинални джанти. Фланците могат да ти донесат само усложнения и проблеми.

Публикувано

Търсил съм вече оригиналните джанти, но никъде не мога да намеря такива като моите [-X

Ако някой има идея от къде мога да си купя такива или някой продава да казва. Благодаря предварително :-k

post-12329-138453445415_thumb.jpg

Публикувано

Пусни си обява в раздел "купува" и може от някъде да се намерят такива или подобни. Другият вариант е да търсиш обяви на такива Октавии на части.

Публикувано

Пуснал съм вече тема в "Купувам", а от няколко дни търся и по обявите за Октавии на части. Вчера си намерих за 300 лв., поръчах си ги и се оказа, че били продадени, но продавачът бил забравил ](*,)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.