Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Познат ще си купува кола и тя ще е с летни гуми. Чудя се дали да му предложа мойте гуми от мазето - те са зимни, но съм ги карал цяло лято. Факт е че тези въпросни зимни не стават за зима. Летните също не стават за зима. За смяната ще даде около 40 лв та затова се чудя ще има ли все пак някакъв ефект. Той не мисли за 1-2 месеца да си купува зимни - чак на есента. Вярно е и че ще кара предимно през деня, но ако например иска да ходи до Банско е абсурд с летните

Публикувано

много зависи и откъде е приятелят ти, респективно къде ще шофира. факт е, че ще става все по-топло, но сутрин вероятно ще е под 10 градуса целия март.

Публикувано

В София, тая "зима" едва ли е имало повече от 10 дена, в които да ми е трябвала зимна гума.

Все пак нищо се не знае... баба Марта може да ни изненада. Ама в такава дилема аз вероятно бих си карал летните, пък ако се събудя някоя сутрин и видя, че навън е зима, просто ще се кача на метрото :) Но то си е до човека и нуждите.

Публикувано

ок, мерси за отговорите :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.