Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

@The Best Forman, добре ме освирка тая сутрин :) 

Публикувано

Или ти е голям клубния стикер , или ти е малка каската .. виждаш се от Копитото ;)

Публикувано

Стикера ще да е ;)

Публикувано

До "ВСИЧКИ" - 06.11.2019 Година, около 21:10 Часа, Град София, ОколоМръстното около "Ring Mall"-а, Сива "Skoda Octavia 1"?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Една бърза среща до нас на бензиностанцията

20191116_150918.jpg

Публикувано

Поздрави на Гената, рано рано е уцелил колата :)

20191123_072646.jpg

Публикувано

Като сложа очилата и стават чудеса :)

Поздрави!

Публикувано

Около 12:00 на Каблешков и Суворов се засякохме с Иво (ID A).

Публикувано

Благодаря за пропускането. Познах те, чак когато застанах пред теб. Поздрави.

Публикувано

Днес около 7:40 на светофара на семинарията, Фабия 1 с № 9700 (май) с лайстни на рег. номер. Карах зад нея надолу по Ситняково, аз се отклоних към Цариградско. 

Поздрави!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Днес към 13,20 се зазякохме с Павката пуф-паф на кръстовището на Никола Вапцаров и Черни връх.

Последва среща и с PRR на Каблешков.

:)

Публикувано
преди 28 минути, legaltk написа:

Днес към 13,20 се зазякохме с Павката пуф-паф на кръстовището на Никола Вапцаров и Черни връх.

Последва среща и с PRR на Каблешков.

:)

Ти днес мини Шкода сбирка си си спретнал ?

Публикувано

Мда, има Шкода - емоция! 

Публикувано
На 2.12.2019 г. at 14:11, berberov_sm написа:

Днес около 7:40 на светофара на семинарията, Фабия 1 с № 9700 (май) с лайстни на рег. номер. Карах зад нея надолу по Ситняково, аз се отклоних към Цариградско. 

Поздрави!

Мааалее, отдавна не бях влизал в тая тема и съм го пропуснал, аз съм бил колега. ?

Поздрави!

Публикувано

@PRRли  беше в 8:00 на Вапцаров и Дуков?

Публикувано

По-скоро не е бил PRR. Той по това време е бил в района на околомръсното :) 

Публикувано

Ицето (Izolini), днес 10.00 ч. по бул. Братя Бъкстон, въобще не забеляза кой му махаше на разминаване, пълен игнор.?

Публикувано
Преди 2 часа, skauta написа:

Ицето (Izolini), днес 10.00 ч. по бул. Братя Бъкстон, въобще не забеляза кой му махаше на разминаване, пълен игнор.?

Хич! Точно излизах от зъболекар след цял час дране. И на капака на беше скочил, все тая.

Публикувано

Днес , в 12ч, излових beer drinking team октавията, беше паркирана накриво на Бачо Киро, погледанх вътре, но нямаше никой! :)

Публикувано
На 19.12.2019 г. at 19:38, Izolini написа:

Точно излизах от зъболекар след цял час дране.....

Подготовка за коледни и новогодишни празници? Гената е човека.

Изключително внимателен. Естествено, ако ти няма "зъб". Т.е. да ти "връща" нещо.  Никво дране, работи само с бор машина.

Публикувано
преди 39 минути, joro-120L написа:

Подготовка за коледни и новогодишни празници? Гената е човека.

Изключително внимателен. Естествено, ако ти няма "зъб". Т.е. да ти "връща" нещо.  Никво дране, работи само с бор машина.

Гената да си беше довършил лесотехническия и да си тормози горките безсловесни твари, вместо да се занимава с хуманитарна медицина. Ама какво да искаш от човек, на който мечтата е дипломна работа на тема "Влиянието на кариеса върху бременността при кокошките"

Публикувано
На 23.12.2019 г. at 15:22, maxrpm написа:

Днес , в 12ч, излових beer drinking team октавията, беше паркирана накриво на Бачо Киро, погледанх вътре, но нямаше никой! :)

Майка ми я бръмчи доста напоследък

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

На всеки километър, даже и на празна София ;)

Поздрави на @mRt

Screenshot_20200102-175314_Gallery.jpg

Публикувано
Преди 15 часа, sauber написа:

На всеки километър, даже и на празна София ;)

Поздрави на @mRt

Екстра е София тия дни :)

Поздрави .

• 1 месец по-късно...
Публикувано (Редактирано)

Днес , Гената (the best Forman) ме освирка в красна поляна на завоя до пазара. Поздрави!

Редактирано от maxrpm

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.