Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Освирках Гената преди малко, но май не ми обърна внимание. :)

Публикувано

В Неделя 13.08, към 11:35ч, на 293км на АМ Тракия, посока София, при изпреварване културно поздравих с клаксон, сива О1 комби с регистрация ОВ... и клубни стикери на стъклата. 

Публикувано
преди 21 минути, axel написа:

Освирках Гената преди малко, но май не ми обърна внимание. :)

Признавам , че изобщо не съм те отразил :(

Публикувано
Преди 2 часа, The Best Forman написа:

Признавам , че изобщо не съм те отразил :(

Нали, теб всички ти свиркат, щото правиш задръствания ?

• Одобрявам 1
Публикувано

Трябва да призная, че караше с нормална скорост. :)

Гена, карах зад теб (черно Волво) от България по Гешов, докато не се прибра в дясната лента, докато те минавах свирнах и махнах, но… :) 

Публикувано
Преди 8 часа, axel написа:

Трябва да призная, че караше с нормална скорост. :)

Гена, карах зад теб (черно Волво) от България по Гешов, докато не се прибра в дясната лента, докато те минавах свирнах и махнах, но… :) 

Всекин ден последната седмица някой от черна кола ми маха - в понеделник от черен Артеон , вчера от черно Волво .. както отбеляза Ицо - жовея с мисълта , че вечно на нялой съм крив ?

Публикувано

Вчера на Тракия между Стара Загора и Пловдив настигнах и освирках светлосиня О1 комби - не обърнах внимание от кой град е, но беше с новите рамки за табели и доста стикери. За подобна кола се сещам само на @kukumitcin Не знам дали ме отрази, че доста бързо минах.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Сребриста с черен таван О3 СА0619** - днес карах зад нея от Панчерево до Бистрица. За втори път я засичам в моят край на света, явно ми е селски колегата 

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Вчера вечер на България

IMG_20231011_173022_150.jpg

Публикувано

Форумна Октавия коНби беше освиркана и поздравена с аварийки от невъзпитан червен Супърб на прибиране от Варна към София :)

• 2 месеци по-късно...
Публикувано

Сутринта мисля, че се разминахме с колегата @Izolini по тесните княжевски улички. Бях със Шарана

Публикувано
Преди 6 часа, 4е4о написа:

Сутринта мисля, че се разминахме с колегата @Izolini по тесните княжевски улички. Бях със Шарана

Аз в този район работя. Но не съм те отразил, особено ако е било в задръстването на пътечката, която столична община с гордост е нарекла ул. Велики прелом.

Публикувано
Преди 4 часа, Izolini написа:

Аз в този район работя. Но не съм те отразил, особено ако е било в задръстването на пътечката, която столична община с гордост е нарекла ул. Велики прелом.

Точно там, изчаках те да се спуснеш по пързалката, след мостчето.

Много е тегаво там - вода тече навсякъде и е замръзнало сутрин. За съжаление Околовръстния път е задръстен преди изхода от Горна Баня и засега през там ми е алтернативното трасе.

• 4 месеци по-късно...
Публикувано

Днес Юли @Mishelle беше забелязан из Подбалкана със сивата стрела. Поздрави!

Публикувано
Преди 17 часа, Vladi_a написа:

Днес Юли @Mishelle беше забелязан из Подбалкана със сивата стрела. Поздрави!

Изловил си ме :) Явно сме се разминавали някъде по пътя.

Публикувано

В един завой се разминахме, нямах време и да свирна даже :)

Публикувано

Вчера в 17:20 Велко @zloQQ беше изловен на светофара на Стефан Тошев и Природа, в посока пазара Борово. Ама бях пешеходец и от другата страна на улицата и нямаше как да махна.

• Одобрявам 1
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Дано днес не успях с опита си да събудя малкия на @malkiq :D 

Публикувано

Аз трябваше вчера да снимам Мицьо как е спуснал колесника 🤣

Публикувано

И двата ;) 

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Привет, дали собственика на октавия еденица, сива, комби с номер 0650 (само това успях да запомня), преди малко около 19,50 ч. мина от Пирогов през кръговото на Руски паметник посока петте кюшета е тук във форума- ако е тук, нека ми пише на лично. 

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Не познавам човека, ама сме съседи.

0-02-05-fe7e7fc0f0d87be4ede35f847d678d4e

Публикувано

Саше, познаваш го добре, обаче не сме съседи, там ремонтирам апартамент, вече повече от месец.😜

• Одобрявам 1
Публикувано
преди 5 минути, skauta написа:

Саше, познаваш го добре, обаче не сме съседи, там ремонтирам апартамент, вече повече от месец.😜

Ек пак си оставил жената без кола :)

Публикувано
преди 1 минута, The Best Forman написа:

Ек пак си оставил жената без кола :)

НИще да я кара и са принудих да я направя на работна, знаеш ли ква Убава работа ми върши и най-важното не и треперя.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.