Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Днес забелязах стикеросана синя О1 комби СА3309** в района на Павлово - за съжаление никак не изглежда добре......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не гледа колегата, бях с о2ката вчера, преди време и с Йетито го видях, поздравихме се и леко го дръпнах на 2 светофара...

post-7686-0-91650200-1479756405_thumb.jpg

Редактирано от Mishelle
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой е колегата с О1 комби 9502 със стикери на номерата? Днес паркирах до него на служебния паркинг :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На прибиране от Бургас първо сигнализирах на една тъмна Фабия около 17h и към 19h подминах друга на светофара на Цариградско в Дружба  :flag_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Октавия едно с номер 5522 или обратното със лайсни на стария адрес на форума в Младост към 17:30

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Агент Боре с неговата синя птица беше изловен вчера по обяд паркирал на Оборище ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На кой беше клубния МЛ, който ме освирка на България около 16:00ч?  :hello:

А пък 10тина мин. преди това, зад Лукойл на Константин Величков и Тодор Александров мернах зад мен в последния момент един Фаворит със стикери от събори. Марто?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Агент Боре с неговата синя птица беше изловен вчера по обяд паркирал на Оборище ! :)

след вчера и днес не е много синя :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...........

А пък 10тина мин. преди това, зад Лукойл на Константин Величков и Тодор Александров мернах зад мен в последния момент един Фаворит със стикери от събори. Марто?

Мда :) Зачудих се дали не беше клубна Октавията , ама невидях много добре ... явно е  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С Ицето (Izolini) пийнахме по кафе-две днес сутринта :)

А освен кафето бях и повозен в Мицьо :)

А и с Лъчо се видяхме за 3 минути на опашката.

Редактирано от Izolini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след вчера и днес не е много синя :)

Е днес я беше измил :)

Засечен по Черни Връх към 16:00

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой беше колегата с тъмно зелена О1 сутринта около 7:30 на Симеоновско? Не запомних номера ( май 5883)  :blush: Лекинко го освирках с Джакузито  :fiu:​ , ама май не ме отрази (разбираемо)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С Жорката си полафихме току-що в задръстването на Каблешков и България.

Жорка, като говореше по телефона удряше с ръка по скоростния лост. Недей, човек, чак в моята кола се чуваше хлопането!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес около 12ч в Дружба , малко след Дару Кар , колегата бе поздравен с клаксон  ...от бяла Форд Куга  :fiu:

post-4899-0-25934600-1481294216_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На адвокат Горанов хич не му отиват рогата.....на Сюпърба му де  ;)  Около 18:00 на Семинарията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На адвокат Горанов хич не му отиват рогата.....на Сюпърба му де.....

:D :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sleit123 беше засечен на Бели Дунав(Надежда 5 част) вчера към 18:25, ама нещо блееше :)

Редактирано от maisuda
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес пак бяхме на Алеко. Отново се беше утепАло от Шкоди..Румстъри, Йети, Октавии, Супърби, Рапид, Фабия...абе всичко :) Дори изпреварих по пътя нагоре един червен Ситигоу!!

Много силно присъствие на марката

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.