Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Много лъскава сива О2 комби. В момента кръжи около мен в задръстването на Гешов. Поздрави на колегата ако чете. Махам, ама от тъмните стъкла не се вижда :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рс-ката на Велко, на цветната борса към 17и30.

В тоя дъжд и задръстване даже по малките улички си цъках на телефона отегчено... Що не свирна, барем да пием по бира  :banana_beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тоя дъжд и задръстване даже по малките улички си цъках на телефона отегчено... Що не свирна, барем да пием по бира :banana_beer:

Бях в обратното платно на пазара... Иси валеше доволно. Много добре изглежда отпред и в движение РСката. Определено трябва преливане като слагаш фолио, да не й "разрежеш" линията... Другия път, определено ще лафим на по бира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях в обратното платно на пазара... Иси валеше доволно. Много добре изглежда отпред и в движение РСката. Определено трябва преливане като слагаш фолио, да не й "разрежеш" линията... Другия път, определено ще лафим на по бира.

Мда! Даже се чудя дали да слагам толкова тъмно 85%, а не да пробвам 60-65% назад, а отпред - колкото закона позволява... Ще го мисля на място, че някак много тъмно ми седи като го гледам по другите коли...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Русенска О2 комби 8600 черна/тъмносиня с клубен стикер - паркирана в една пряка до бул. до Ч.Връх

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес около 8:20ч на Н.Мушанов беше забелязан Велко с новата РС-ка. Не подадох звуков сигнал, понеже водеше видимо интересен разговор с дама на дясната седалка, та не ми беше удобно да ги прекъсвам  :tongue_1:

П.С. РС-ката кърти миФки  :banger_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма свиркай бе! В трафика в лошо само, че не можем да си подадем бирите да си кажем наздраве! Ама пък може да си помахаме с ръчички :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втора седмица като изляза от София се натъквам на Скаути ... миналата седмица на АМ Хемус доста време се гонихме със сива Октавия Скаут , днес разходих другата кола по родните и места (пернишко) и на Люлин хоп - червен Скаут , с който по-късно се гонихме по Никола Мушанов :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Червения Скаут,даже го знам на кой е :)Щом си се и гонил със него ,картинката ми е "cristal clear" :)

Редактирано от zar
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сега се сещам, че в понеделник по обед се гонихме с една синя О3 vRS от Ихтиман до София. Беше с клубни лайстни, обаче не мога да се сетя за ника на колегата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Червения Скаут,даже го знам на кой е :)Щом си се и гонил със него ,картинката ми е "cristal clear" :)

Въпреки , че от време на време управлявам Голф 2 не съм рацер ... карахме си кротко , ама чак като мина пред мен видях лайстната , инак още в Люлин преди това ми се набиха в очите емблемите ЛиК.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втора седмица като изляза от София се натъквам на Скаути ... миналата седмица на АМ Хемус доста време се гонихме със сива Октавия Скаут , днес разходих другата кола по родните и места (пернишко) и на Люлин хоп - червен Скаут , с който по-късно се гонихме по Никола Мушанов :)

Чак пък да си се гонил по Хемус  - нещо ти се къса лентата май ;)

Да ти пусна видео да си припомниш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то, рацер с ръждясала пернишка инвалидна количка, дето се крепи цяла единствено по волята на Рогатия/Белобрадия, няма...

Гонил си се, ама насън ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на Люлин хоп - червен Скаут , с който по-късно се гонихме по Никола Мушанов :)

С колегата михме колите до Вилаз и пихме кафе. Явно чист и лъснат си го засякъл :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сега се сещам, че в понеделник по обед се гонихме с една синя О3 vRS от Ихтиман до София. Беше с клубни лайстни, обаче не мога да се сетя за ника на колегата.

Комшията бре Ицо. Комшията :) Много на ура се движиш ти  :dog:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, аз съм с червения Скаут. Ако някой иска да разменим по някоя приказка ей така в движение или да поспрем, да не се притеснява да се обади винаги съм насреща за по някое лафче или бира. Често съм на НИМ. Там, който ходи ме знае.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.