Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смях в залата :-)

orange!

Recommended Posts

В US forum: Питаш нещо и ти отговарят.
В Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
В БГ форум: Питаш нещо и почват да ти обясняват колко си тъп.

---

Един дядо си имал ферма с езеро в ябълковата градина. Една вечер той отишъл да си набере ябълки. За целта си взел кофа. Край езерото чул весел смях и видял няколко девойки да се къпят в неговото езеро. Забелязвайки го, те се потопили до шия във водата и най-смелата от тях извикала:
-Няма да излезем докато не си отидеш!
Старецът се намръщил, вдигнал кофата и рекъл:
-Не съм дошъл да ви гледам голотиите! Дойдох да нахраня крокодила...

Редактирано от N.Zlatev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Синът се кара с родителите си:
- Писна ми постоянно да бъда с вас, винаги навреме! Искам свобода, бира, момичета! Излизам и не се опитвайте да ме спрете!
Синът решително се закрачил към вратата, но баща му го хванал за ръка.
- Татко, казах да не се опитваш да ме спреш!
- Не те спирам, сине. И аз идвам с теб!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- Бившото ти гадже да не е карал Опел?
- как разбра?
- Като гледам как ми блъскаш вратата на Шкодата...... :D 

П.С. Наистина откачам, когато блъскат вратите, особено задните, които се затварят много леко.  :ranting:

Когато направя забележка пък са толкова внимателни, че не ги затварят хубаво и започва едно отваряне и затваряне....  :lol:

Редактирано от Mahorec
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един полицай спира една Г-класа от най-новите с някакъв ВИП номер. Сваля се джама и от вътре се подава някакъв раздърпан клошар.
Полицаят се стъписал и започнал да му вика и крещи:
-Какъв си ти бе, в такава кола?!? А? Ща е*а у келеша, от каде я открадна ве? Казвай, че е са ще те спукам от бой!
Човечецът започнал да се обяснява:
-Спокойно бе човек. Колата ми е подарък, от хора които съм излекувал.Моето лайно е лековито. Лекува всичко!
Полицая се зачудил и казал:
-Ааами! Я да видим тази работа. Абе нещо започнах да оплешивявам, та я ме намажи с твойто лечебно лайно да ми порасте отново коса - промълвил с надежда той.
Полицая си свалил фуражката, клоша се изходил стабилно на главата му, полицая си турил фуражката и го пуснал по живо по здраво.
Като тръгнал джипа, на отсрещния тротоар две мутри се спукали от смях и единият разправя на другия:
-Тоя, ако се изсере на още една кука и ще му купя апартамент!

Редактирано от Morkova
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влиза момиче в колата на момче.
- Тука мирише ужасно!
- Ми 150 коня, как да мирише...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влизате в гугъл и полето на търсачката подавате следното уравнение:

exp((-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))/1000)+exp((-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))/1000)+0.15*exp(-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))+0.15*exp(-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпит по химия. Професорът мъмри студентка с големи “очи” и много къса поличка: -Утке, Уткееее ... няма да я научиш химията, Уткеее! - Ама, господин професор, аз се казвам Ичка. - Да де, нещо без П беше ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не е за тук, ама като не се сещам де да го тура:

"Не надписа GTI(гранд туризмо инжекцион) притеснява,а надписа RS(рали спорт).Надписа GTI притеснява незапознатите с надписа RS! "

Подпис в 2Т форума  :banger_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хванал един котарак една мишка и й казал :

- Ще те ям.

Тя го погледнала изплашено и му рекла :

- Ако не ме изядеш, ще ти дам да ме опънеш!

- Мммммм…. Котаракът помислил, помислил, пък я пуснал, а тя, избягала и преди да се завре в дупката му казала:

- Един курвенски номер да знам и винаги ме измъква от ситуация!

Котаракът се ухилил под мустак, застанал пред дупката и започнал да лае като куче. Мишката се заслушала и се зачудила:

„Каква е, аджеба, тая интрига отвън, май кучето опъва котарака, хе хе хе”. И се показала. Котарака хванал мишката за врата и докато я опъвал преди да я излапа й прошепнал на ушенцето:

- Един чужд език да знаеш и всички курви са твои!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Младо семейство в панелен блок се занимават със секс, но жената е доста шумна. На заранта съседа им бай Иван прави забележка на мъжа: 
- Виж какво, не ви знам какво правите, но жена ти много вика! 
- И какво да направя? 
- Ами сложи и тиксо на устата! 
На следващата вечер, младият мъж слага внимателно тиксо на устата на жена си и почва, като след първият тласък се провиква: 
- Бай Иване, така добре ли е? 
- Да! - отговаря бай Иван. 
И така този диалог се води след всяко движение. По едно време бай Иван се провиква: 
- Махни веднага тиксото ! 
- Защо бе, бай Иване, нали сега не вика жена ми! 
- А бе, тя не вика, ама целият блок мисли, че мен е@еш...
------------------------------------------------------
"Влиза учителка в час, а на дъската с малки букви е написано:“хуй“. Възмутена изтрила надписа. На другия ден някой пак написал:“хуй“, но вече на половината дъска. Отново възмутена изтрила дъската. Влиза на третия ден, а на цялата дъска с огромни букви: 
„ХУЙ“ и под него с малки букви надпис: 
„Колкото повече го търкаш, толкова по-голям става!!“

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пелтек на доктор:
- Дддддддокторе, от дддддддддве ссссссседмици не съм сссссрал.
- Защо?
- Зззззащото ттттттоалетната ми е на ддддвора.
- И какво от това?
- И е ппппълна с пипипипилета.
- Е добре де, изгони ги и свърши работа.
- Тттточно тттака, ддддокторе, викам им "кккккккъш" и те ббббягат.
- Ами супер.
- Дддда, дддокторе, ама ттттогава там влиза ттттттъща ми.
- Ама изгони я и нея, де... кажи ѝ "разкарай се, ма пи*ка ти май*ина"...
- Тттточно ттттака. Но ккккато ѝ кккккажа "рррразкарай се, ма пипипиппи"... и пипилетата се връщат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.