Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смях в залата :-)

orange!

Recommended Posts

От друг форум:

Днeвниĸът нa oбиĸнoвeния гpъĸ

Днec cтaнax в дeceт чaca. Toвa мaлĸo мe paзcтpoи - ниĸoгa нe cъм ce cъбyждaл тoлĸoвa paнo, мaй тpябвa дa пoceтя личния cи лeĸap. Излязox нa тepacaтa, пoлoвин чac пиx ĸaфeтo cи и чeтox вecтници, пocлe пoex зa paбoтa. Kapax ĸoлaтa c oтвopeни пpoзopци, зa дa мoгa cвoeвpeмeннo дa yĸaзвaм нa дpyгитe шoфьopи гpeшĸитe им. He e мнoгo пpиятнo и чecтo cpeщaш нepaзбиpaнe, нo нямa ĸaĸ - тoвa e дълг ĸъм oбщecтвoтo. Cлeд oĸoлo дeceт ĸилoмeтpa шoфьopът нa eднa ĸoлa ми oтcтъпи пpeдимcтвo. Oпитax ce дa cи cпoмня дaли нe e няĸoй мoй poднинa, нo нe ycпяx. Moжe пъĸ дa ce e пpипoзнaл чoвeĸът. B 11:00 бяx пpeд oфиca и oтĸлючиx вpaтaтa; ĸoлeгитe вce oщe ги нямaшe. Haпpaвиx cи oщe ĸaфe и влязox в Mpeжaтa, зa дa ce oплaчa нa вcичĸи ĸoлĸo злe живeeм тyĸ. Bcъщнocт, aз paбoтя в Mиниcтepcтвoтo нa oĸoлнaтa cpeдa и oглaвявaм oтдeлa зa oпaзвaнe нa лyнaтa. Hиĸaĸ нe e лecнo, дa ви ĸaжa. Mинe ce нe минe гoдинa и тoĸy няĸoй пpaти я coндa, я цял лyнoxoд. Toгaвa ниe c ĸoлeгитe излизaмe вeчep пpeд Mиниcтepcтвoтo (ecтecтвeнo, плaщa ни ce извънpeдeн тpyд зa cтoeнe дo ĸъcнo) и c eдин бинoĸъл глeдaмe ĸъм лyнaтa. Aĸo зaбeлeжим бoĸлyĸ, инфopмиpaмe Bъншнo миниcтepcтвo дa нaпpaви пpoтecт пpeд cъoтвeтнaтa cтpaнa. Paбoтaтa e тpyднa и нeблaгoдapнa, нo вce няĸoй тpябвa дa я въpши. Πpи тoвa в oтдeлa cмe caмo дeceт чoвeĸa, a лyнaтa e мнoгo гoлямa. Ho пoнe плaщaт дoбpe. Чac пo-ĸъcнo ĸoлeгитe ce oбaдиxa, чe вeчe e вpeмe зa oбяд и тe мe чaĸaт в близĸaтa тaвepнa. Зaĸлючиx oфиca и тpъгнax пeшa пo yлицaтa. Maлĸo пo-нaтaтъĸ гpyпa aнapxиcти xвъpляxa ĸaмъни пo витpинaтa нa eднa бaнĸa. Oпитax ce дa ги зaoбиĸoля, нo тe мe пoпитaxa дaли мe e гpижa изoбщo зa бъдeщeтo нa Гъpция. Гpижa мe бeшe и зaтoвa и aз xвъpлиx eднo пaвe. Koлeгитe вeчe пиexa втopo yзo. Πpиcъeдиниx ce ĸъм тяx, пocлe xaпнaxмe и нaĸpaя игpaxмe cиpтaĸи. И дoĸaтo ce yceти чoвeĸ, тo paбoтнoтo вpeмe cвъpшилo. Bъpнax ce в oфиca, зaĸлючиx и ce пpибpax в ĸъщи. Жeнa ми ce oплaĸa, чe вeчe тpeти дeн вeчepямe в ĸъщи, тaĸa чe ce нaлoжи дa я извeдa дa xaпнeм нaвън. Haд тepacaтa нa pecтopaнтa гpeeшe пълнa лyнa и cъпpyгaтa ми oтбeлязa ĸoлĸo e ĸpacивa, нo aз я пoмoлиx дa cмeним тeмaтa. Чoвeĸ aĸo пoчнe и вeчep дa гoвopи зa paбoтa...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Негърка на гинеколог.Доктора я качил на стола, гледал няколко 

минути внимателно и ударил по масата: Това е - реших!- Какво, докторе?!- Взимам си черно Порше с 

червен кожен салон! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проспериращ бизнесмен е поканен да изнесе лекция пред студенти по икономика. Накрая той пита:

- Имате ли въпроси?

След кратко мълчание се чува женски глас:

- Женен ли сте?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Незнам дали вече е поствано, ама пишете в тубата или гугъл миньони враца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.mobile.bg/11437110363306057

Ето как някои автокъщи си продават Супърба за Октавия  :)

Редактирано от riator
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.mobile.bg/11437110363306057

Ето как някои автокъщи си продават Супърба за Октавия  :)

Чак пък НОВ и УНИКАТ...Селски трикове, добре че не го е видяло мойто оченце... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо, когато мъжете са до жена, облечена в кожи, сърцето им започва да бие по-силно, гърлото им пресъхва и коленете им омекват? 
- Защото мирише като нова кола!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера на екото, зареждам голф-а с хипер-дупер авио дизел. За 10 лв., естествено.
Седя на колонката и не тръгвам, чакам разрешение за излитане...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледайки как един колега пише по форума "аз спирам да пиша", а след това натиска като до последно, се сетих за следния анекдот:

Александър Дюма имал проблем с някакъв екстрасенс: "Аз, приятелю, мога да накарам тази маса да се премести в другия край на стаята!"

На което Александър Дюма отговорил: "Ами нищо чудно - по-умният отстъпва!"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:eusa_naughty:  :nea:

Аз пък се чудя като видя паднало дете на улицата да го ритна ли или да му подам ръка?!

Какво ще ме посъветваш? :empathy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:plate_spam:

Да замълчим и двамата - това също е позиция, също е отношение.

Дори бих казал в известен смисъл градивно.

За мен лично, в много моменти, предпочитам мълчанието (нали е злато).

Колкото повече пиша/говоря - толкова повече другият отсреща може да не ме разбере или аз да сгреша /да не съм го разбрал правилно/.

Също така се опитвам да слушам/чуя отсрещния и да се обединим около общите неща.

Прости правила, мъча се да ги спазвам тук, дали успявам - колегите ще преценят .....

:hello:

п.п. За мен форума е удоволствие, а битките и болката ги оставям за в работно време! Такава ми е работата! :boxing:

Е, не съм боксьор, но ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!!!

п.п.-2 И да ти кажа нещо СМЕШНО да не е съвсем спам - DSG е полу-адаптивна кутия .... :tongue_1:

Аз съм с ръчна  :moto:

Редактирано от legaltk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледайки как един колега пише по форума "аз спирам да пиша", а след това натиска като до последно, се сетих за следния анекдот:

Александър Дюма имал проблем с някакъв екстрасенс: "Аз, приятелю, мога да накарам тази маса да се премести в другия край на стаята!"

умник си,че си се сетил
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

умник си,че си се сетил

Хахаха, ама Дюма баща или син само не ми стана ясно?

Редактирано от Gerdjikov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко черен хумор:

КАТ - От началото на учебната година през септември всички деца трябва да бъдат снабдени със спирачки, след като влиза в сила новият закон за безопасност на пътищата.

Децата ще имат дискови спирачки, чрез които ще могат да спират бързо и заради това ще бъдат премахнати знаците, напомнящи за досегашната липса на спирачки сред подрастващите.

Вече няма да има неудобства за шофьорите, които вече не трябва да се оглеждат, да съобразяват скоростта си и да дават на децата да минават, защото вече малчуганите ще могат да спират рязко и да изчакат джип.

"Нека децата се научат да изчакват и да дават път, защото в България с предимство са селяците. Това е добър урок" - споделиха ремонтьори в лицензиран за монтиране на детски спирачки сервиз.

Източник: http://www.nenovinite.com/ne/obshtestvo/7356/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Късно през нощта. Пиян мъж се прибира вкъщи, целия в червило, фон дьо тен, разчорлен... На прага жената бясна:
- Какво е това?
- Няма да повярваш! С един клоун се сбих!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цариград. Къща край Босфора. 
Мустакат турчин пие шербет, намръщен. Идва жена му. 
- Какво има? 
- Седни - строго казва мъжът - Имам една лоша и една добра новина. Почвам с лошата - Хасан, нашият син, станал г*й. 
- Вай, Аллах, кво е туй? 
- Гьотверен, ма! 
- Вай, вай... А добрата новина? - със свито сърце пита жената. 
- Станал Мис Истанбул!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Младеж от Пловдив изпраща. гаджето на гарата. Подготвил е романтична изненада - напълнил е цялото купе с бели и червени рози. Момичето се показва от прозореца в букет червени рози в ръка и се провиква:

- Мирси за розити, миличкооооо!

Юнака отговаря:

- И белити са от мениииии!

- Ибе ми са, ама влака тръгна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъж се прибира на сутринта, отваря вратата и получава точилка между очите. Когато идва на себе си, жена му надвесена над него:
- Пешо, съжалявам! Забравих, че си нощна смяна.

Обажда се шефа на Кока - Кола на Путин и го пита:
- Абе, г-н Путин, има ли възможност да си върнете старото знаме на СССР - онова, червеното със сърп и чук на него? И ако може, в долния десен ъгъл, така, много дискретно да поставим един надпис Кока - Кола...?
- Ми... принципно е възможно - отговорил Путин - Само че ще струва скъпичко!
- Колко! - с готовност отговорили от Кока - кола.
- Ами... 15 - 20 милиарда долара някъде.
- Имаш ги!
- Добре, ще помислим и ще ти звънна.
Затваря Путин и веднага звъни на Медведев:
- Абе, Медведев, помниш ли кога ни изтичаше договора с Аквафреш...?

Диспечер от бърза помощ:
- Ще ви помоля да ми обясвите "Е.а му се мамата ..." какво точно означава - подна ли, преби ли се, удари го ток, прегази го кола .....?

Гледах филм: Жената плаче под душа поне половин час, после влиза мъжът, успокои я за 5 минути и после три часа правят любов!
Стоя и си мисля... е к'ъв е този бойлер!

- Миличка!... Да се видим тая седмица?
- Не мога... Неразположена съм. Другата?
- Питах я вече. И тя е неразположена.

Един младеж получава SMS:
"Иване,ние повече не бива да се срещаме.Галя."
След което,той веднага и звъни:
-Защо бе Гале,нали се обичаме?
-Аз чух и вече знам всичко.Чух те като говориш по телефона,че ти от половин година имаш папилома биоцелатум!
-Цихлозома!Цихлозома биоцелатум!
-И лабио сифилитус!
-Лабио фелатус!
-Иване,аз искам да имам деца,на мен венерически болести не ми трябват!
-Край! Повече в присъствието на блондинки,спирам всякакви разговори за аквариумни рибки....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правят анкета в различните страни - какво ще направят жените, ако хванат мъжа си в изневяра.
Францyзойката:
- Ако ми изневери, аз пък ще му изневеря два пъти за отмъщение!
Американката:
- Ще го съдя и ще му взема половината имущество!
Негърката:
- Ами аз нищо няма да направя. При нас си има закони на племето - ако хванат някой да изневерява за пръв път, му режат 10 сантиметра от оная работа.
- А ако пак изневери?
- Втория път му режат още 15 сантиметра.
- А ако и след това изневери?
- Как ще изневери? На коя ли е притрябвал с тия нещастни 20 сантиметра дето са му останали?
---------
Попитали 3-годишно българче:
- Какво искаш да станеш като пораснеш?
Детето отговорило:
- Чужденец
---------
Портиер в американски хотел се оплаква на колегата си:
- Снощи, цяла нощ звъняха от една и съща стая. Вдигам аз слушалката и чувам - "Ту ти ту рум ту ту".
И така през цялата нощ, представяш ли си?
Колегата му отвръща:
- Знам, знам, това са българите, дето искат два чая за стая номер двайсет и две.
-------
Надпис: TOALETNATA E CLOSED......какво си мисли този които не разбира англииски;-)
------
Някога гърците разрушили Троя, Персия, Египет, Сирия, Финикия, Вавилон, Бактирия... Дойде ред и на Евросъюза.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.