Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 16 часа, ma_in написа:

Наивен наивен, не е като да си мисля, че ще си купя врс и ще го поддържам с пари от закуски :)

Пожелавам на всеки да сбъдва свойте желания , пък с каквото мога ще помагам. :)

Публикувано
Преди 22 часа, maxrpm написа:

Everyone , has the right to believe in it's wrong opinion.

...

Tака , дано ме разбереш по - добре. :) 

Delusion ;) 

Иначе не тА разбрах :D 

• Одобрявам 1
Публикувано
На 8.07.2025 г. at 13:02, axel написа:

Колеги, някой от вас използвал ли е доверен сервиз към Булстрад, от който да е доволен? 

Напиши кои са сервизите на Булстрад , за да ти кажем.

Публикувано
На 8.07.2025 г. at 13:02, axel написа:

Колеги, някой от вас използвал ли е доверен сервиз към Булстрад, от който да е доволен? 

Последно когато ми се наложи в началото на годината, се оказа, че договора им с Ветек е изтекъл, но провери все пак, може би са го подновили. В крайна сметка я направих в Авангард, на Сточна гара, но имам някои забележки. То и във Ветек имах, но все пак ми се струват една идея по-читави.

П.п Ето и тема по въпроса.

• Одобрявам 2
Публикувано
Преди 22 часа, ma_in написа:

И аз нямам търпение да направят зона и пред нас. Толкова народ с по няколко таралясника .... Коли които никога не се мърдат, само като им спукат гума или стъкло. Правят се и се издебва пак да спрат на същото място. Има един с 4 или 5 коли/бмв-та, една до друга ръждясали и най-ръждясалото се спира напряко пред тях. Явно тя се ползва най-много. Буквално виждам как поне 1/4 от колите ще се разкарат.

И аз съм съгласен с това мнение. Не искам да коментирам колко паметници има пред блокОвете в Люлин!

Публикувано

Мише , Люлин е друга България , там действат правилата на Люлин и ако не внимаваш , може да сбъркаш. Там зона , никога няма да стане ... :) В Люлин , преди да те разберат че си люнинчанин и бордюрите бият... То е малко като в Славейков...

Публикувано
Преди 2 часа, maxrpm написа:

Напиши кои са сервизите на Булстрад , за да ти кажем.

Не мога да пейстна линка поради някаква причина. Прекалено много са за да ги изброявам.

Публикувано

Относно зоните.....ако питате онея лайна от Съсипи София, то целият град, че и не само, ще е с платено паркиране - последно ми попадна някаква публикация (те я те https://www.investor.bg/a/523-transport-i-infrastruktura/414262-spasi-sofiya-predlaga-chervena-zona-za-5-lv-na-chas-i-novi-tseni-za-parkirane-v-sofiya), дето тези малоумници предлагат да сложат Жълта зона в Панчарево и Банкя.... Четох и коментарите им, как нямало свободни места за живущите в зоните, защото били твърде много служебните абонаменти и с намаляването им щели да се увеличат приходите!!! Или аз съм зле с математиката, или някой миндил си е наумил нещо неразбираемо за мен: 

1. ЦЕНИ НА ПАРКОМЕСТА В РЕЖИМ НА ПЛАТЕНО ПАРКИРАНЕ "СЛУЖЕБЕН АБОНАМЕНТ"

- ЗОНА "СИНЯ ЗОНА" - 650 ЛВ. С ДДС ЗА 1 (ЕДНО) ПАРКОМЯСТО НА МЕСЕЦ;

- ЗОНА "ЗЕЛЕНА ЗОНА" - 450 ЛВ. С ДДС ЗА 1 (ЕДНО) ПАРКОМЯСТО НА МЕСЕЦ;

- ИЗВЪН ЗОНИТЕ ЗА ПОЧАСОВО ПЛАТЕНО ПАРКИРАНЕ- 264 ЛВ. С ДДС ЗА 1 (ЕДНО) ПАРКОМЯСТО НА МЕСЕЦ;

2. Каква цена трябва да заплатя за локално платено паркиране:

- за живущите в "Зелена зона" - 10,00 лв. на месец, 100,00 лв. за дванадесет месеца и 200,00 лв. за двадесет и четири месеца за един автомобил на жилище,  за втори автомобил на домакинство в двоен размер;

- за живущите в "Синя зона" - 15,00 лв. на месец, 150,00 лв. за дванадесет месеца и 300,00 лв. за двадесет и четири месеца за един автомобил на жилище, за втори автомобил на домакинство в двоен размер;

- поредността на автомобила зависи от поредността на подаденото във времето заявление;

Я сам баце тъп, ма некак 150лв. за 12 месеца в Синя зона, срещу 650лв. на месец или 7800лв. за година....абе тъп съм......

Но, ако игнорираме служебните абонаменти - някой плаща 150лв. на година и не си помръдва гнилоча, че да не му гепят мястото, моя милост плащам 16лв. на ден (за 8 часа) и трябва да обикалям като ***, защото зоната е заета от паметници. Пак не ми излиза сметката. А и да не говорим колко съм ЕКО и БИО (н'ъл на Съсипи София-нците туй им е болното място) докато въртя по улиците 40 минути в търсене на място за паркиране. 

Друго интересно - имам си аз жилище в центъра, в кооперация с вътрешен двор, дето зона не ме лови, ма колата ми спи на улицата за 150 пари на година. Що? Ами щото моето паркомясто в двора съм го дал под наем за 300-400-.....лв. месечно....... Па, ако си имам гараж може и двойно да взимам. И са к'во? Някой ще ме провери се едно? Данък ще плащам за тези недекларирани приходи? Да бе, х*я да ми ядат - ще рева че няма де да паркирам (ма баш пред входа си) щото некъв парцал дава 8 бона на година, а аз безумните 150 кинта. Да го е*а...... 

• Благодаря 1
Публикувано
преди 50 минути, axel написа:

Не мога да пейстна линка поради някаква причина. Прекалено много са за да ги изброявам.

Нямам идея кои са и за каква щета иде реч, но аз бих избягвал сервизите на 6+ 

Публикувано

https://www.bulstrad.bg/servizi?q=&authorized=1&region=23

Само изберете предпочитания регион/област.

За София-град съм доволен от Монстър Гараж, за почти цялостно пребоядисване и отстраняване на щети по каско на колата, преди да я засиля към ЕТ за обратно изкупуване.

BMW X1 на позната също мина от там за отстраняване на щета след среща с бордюр, онзи ден видях колата, добре се бяха справили.

Не знам защо, но Ветек продължават да са в списъка с доверени сервизи на Булстрад, а колегата казва, че са с изтекъл договор.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.