Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Саше, и Visa и MasterCard имат кешбек и, според банката, се изплащат на 2/3 или 6 месеца. Не е нищо ново, просто различните банки имат различни условия за кредитните карти и е добре да провериш кои предлагат най-доброто ЗА ТЕБ!

Публикувано

преди 4 минути, PRR написа:

Саше, и Visa и MasterCard имат кешбек и, според банката, се изплащат на 2/3 или 6 месеца. Не е нищо ново, просто различните банки имат различни условия за кредитните карти и е добре да провериш кои предлагат най-доброто ЗА ТЕБ!

Линка не е за кредитни , а за дебитни карти , затова е удобно за всеки , а на мастъркард кешбека е само във Вторник , докато този на Visa е всеки ден. 

• Одобрявам 1
Публикувано

Аве колко е нафтата в България 🤔 В Англия вече масово е между 1.60 и 1.85 паунда литъра. Бендзиня е 1.45 до 1.59 паунда на литър, дейба иранците и американците дейба 🤬

• Благодаря 1
Публикувано

Аз ползвам круиз та е нещо такова

IMG_20260326_222333.jpg

Публикувано
преди 43 минути, C2H5OH написа:

Аве колко е нафтата в България 🤔 В Англия вече масово е между 1.60 и 1.85 паунда литъра. Бендзиня е 1.45 до 1.59 паунда на литър

Същите, в евро, на Шел. Това е за днес. Утре не знам колко ще е.

Мирко ма е изпреварил.

Публикувано

Сутринта заредих ОMV MaxxMotion Diesel - 1,89....малко ми се приплака 😢

• Объркан съм 1
Публикувано
преди 6 минути, Logrus написа:

Сутринта заредих ОMV MaxxMotion Diesel - 1,89....малко ми се приплака 😢

Хем се набутва с премиум дизел, хем му се реве.:) Аз ли те накарах да сипваш от скъпия.

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 8 часа, joro-120L написа:

Същите, в евро, на Шел. Това е за днес. Утре не знам колко ще е.

Днес, дизел 1.64, бензин 1.48.

Няма да ставам бюро Справки. Само Мишо да види динамиката на цените в Бг. Сутрин минавам покрай един Шел.

Публикувано

Аз си нося валидол и без да гледам сипвам , слагам един под езика и отивам на касата :)

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 10 часа, joro-120L написа:

Хем се набутва с премиум дизел, хем му се реве.:) Аз ли те накарах да сипваш от скъпия.

Въпрос на гледна точка - кола на 250х., кара се основно градско и на диагностика ми показа 12гр. сажди във филтъра - за мен е оправдано да наливам от скъпото.

Публикувано (Редактирано)
На 20.03.2026 г. at 19:57, The Best Forman написа:

Ела на Стойно Бачийски и ще видиш , че и в Карпузица работят ;)

Да хванете да си оправите шахтите , в края който е към бившата Бригадирски огън сега не знам как се казва на едно място направо задрах 🤣

Редактирано от Mirrko
Публикувано

За пътуващите София-Пловдив: задръстване преди тунела, катастрофа

Бонус: магистралата е много мокра и е пълно с пълзящи 

Публикувано
преди 2 минути, Logrus написа:

За пътуващите София-Пловдив: задръстване преди тунела, катастрофа 

Значи при тия цени на горивата,той тръгнал към майна Сити 😁 сега без стандартните ми глупости дано минете бързо 

Публикувано
преди 1 минута, Mirrko написа:

Значи при тия цени на горивата,той тръгнал към майна Сити 😁 сега без стандартните ми глупости дано минете бързо 

Ааааа аз вече се връщам

Публикувано
преди 1 минута, Logrus написа:

Ааааа аз вече се връщам

На Първенец реши кой ще те прибира ,че имам доста бира да те черпя 😁

Публикувано

Те така се ходи да зареждаш сега 

657366949_924121293695960_1599430972353616860_n.jpg

• Одобрявам 1
Публикувано
преди 20 минути, Mirrko написа:

На Първенец реши кой ще те прибира ,че имам доста бира да те черпя 😁

Тц. Ще се самоприбирам - ще си возя половинката ѝ може би част от племето на Крайчева. Ма ще пия една кака-гола за твоя сметка 😜

Публикувано
преди 14 минути, Logrus написа:

Тц. Ще се самоприбирам - ще си возя половинката ѝ може би част от племето на Крайчева. Ма ще пия една кака-гола за твоя сметка 😜

Лош човек си ти

Публикувано
Преди 3 часа, Mirrko написа:

Да хванете да си оправите шахтите , в края който е към бившата Бригадирски огън сега не знам как се казва на едно място направо задрах 🤣

Чак до там не ходя , а като се наложи - плътно към СВА (по-добре да дернеш пластмасовите конуси) , ама скоро няма да ги оправят ;) 

Публикувано

Всички сме ползвали продавалника , но тази обява е с проучвателна цел. Най - ми е интересно , ей ся , дали някой ще иска да ми смъкне от цената , да го запсувам .? https://www.olx.bg/d/ad/ram-ddr3-4gb-1600mhz-1-5v-CID632-ID9YPGe.html?bs=olx_pro_listing

За хора от клуба, паметта се подарява. :) 

Преди 2 часа, sando2 написа:

Те така се ходи да зареждаш сега 

657366949_924121293695960_1599430972353616860_n.jpg

Претръпнах още на предишното увеличение , като се даваха талони за отстъпки. Никога не съм давал моя талон , но съм зареждал дизел с талон за бензинова кола 1-2 пъти , като сме с приятели. 

Публикувано
преди 48 минути, maxrpm написа:

Всички сме ползвали продавалника , но тази обява е с проучвателна цел. Най - ми е интересно , ей ся , дали някой ще иска да ми смъкне от цената , да го запсувам .?

За хора от клуба, паметта се подарява.  

Ако си за единият скандал, веднага - а какво подаряваш към него още 🤣, не за друго, за пазарлъка 🤣

Публикувано
преди 31 минути, sando2 написа:

Ако си за единият скандал, веднага - а какво подаряваш към него още 🤣, не за друго, за пазарлъка 🤣

Не бе човек , аз съм нормален продавач , гледам да пускам на нормална пазарна цена , последно си продадох pioneer-a  от колата , човека се обади по телефона вика работи ли всичко , mixtrax има ли, това онова , разбрахме се и вика - е кво ся 5 евро ли няма да ми смъкнеш? За тях си е спорт... :( 

Подаряването ... Дойде един пичага за Fabia та TDI то и вика - еееее, жалко , ако имаше още едни джанти я взимам! 

Публикувано
преди 12 минути, maxrpm написа:

Не бе човек , аз съм нормален продавач , гледам да пускам на нормална пазарна цена 

Шегувам се бе човек и аз съм се набивал на такива, то даваш нормална цена, те още искат, дет се вика - подадеш му пръст, то ти отхапе ръката 🙃

• Одобрявам 1

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.