Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
преди 43 минути, Mirrko написа:

Доколко работи :)

За нас работи до колкото се разбера аз с Цвети , попринцип е до 22ч , но сме седяли и до 2ч Най - много , да ми хвърли ключовете и да ми каже да заключа , като си ходим. Ама ако аз ви стана сервитьор , ще вземам 30% отгоре на цената , вика му се спекула...

Публикувано
Преди 17 часа, C2H5OH написа:

Ами беше много приятно там. А сега и ше е доста по-точно, та......що пък не.

Имах предвид по-топло!

Публикувано

Ами, като гледам, една 6чка? Евентуално 8ца. И към 20 часа.

Публикувано
преди 8 минути, PRR написа:

Ами, като гледам, една 6чка? Евентуално 8ца. И към 20 часа.

Аз ще гледам да долетя след 21 че до тогава съм на работа 😁

Публикувано

Ще гледам и аз да се включа.

Публикувано

Перфектно. Сряда, 20.00 съм на линия.

Публикувано

Нов модел RSка 😁

IMG_20260415_074242.jpg

• Объркан съм 1
  • Одобрявам 1
Публикувано

Ами ... гладна кокошка, просо сънува :D В тази връзка аз вече се точа на шкембенцето 🥘

• Одобрявам 1
Публикувано

Абе , тея дърти Пежа, маи имат V8 мотор , та не знам... 
edit: aaa не 406цата има V6

Публикувано
преди 16 минути, maxrpm написа:

Абе , тея дърти Пежа, маи имат V8 мотор , та не знам... 
edit: aaa не 406цата има V6

Мдам даже преди време оглеждах едно 406 купе с тоя двигател 

Публикувано

Некой , ако мине да ме събере от Стрелбище , 100 години с добро ще го споменавам , иначе с тролея ще тръгна към 19:45. В момента слушам Slayer до безбожни нива , но ще си сложа телефона в джоба , да ми вибрира на онова ... :) 0887 507369

Едит :  На тебе не ти трябва , това е дърто на библия , човек , части никакви за тая екзотика... 

Публикувано

Един бърз въпрос - Ауди А4 (Б7) 2.0TDi 140к.с. - има спукана тръба на ЕГР, съответно колата малко "не върви":

4.thumb.jpg.7a1677fb3a16b31240ae0171bd95d7d8.jpg

Става дума за тръбата с гофрираният елемент. Та въпросът е подлежи ли на заваряване? Или пък на подмяна, без да се налага да купуваме целото джелезо?

Публикувано
преди 6 минути, Logrus написа:

Та въпросът е подлежи ли на заваряване?

Чавдаре, толкова тръбни пътища си направил, та таз тръба ли не знаеш как ще стане.

Това нещо го виждам за първи път, сега на снимката. От какъв матреал е тръбата.

Публикувано
Just now, joro-120L написа:

Чавдаре, толкова тръбни пътища си направил, та таз тръба ли не знаеш как ще стане.

Това нещо го виждам за първи път, сега на снимката. От какъв матреал е тръбата.

Жоре аз работя с бакър - това като го гледам е алуминий, стомана или де да знам какво, не съм аз този дето ще го заварява, не съм достатъчно компетентен. Цялото желязо си е още в колата, а тя е на 20км. от мен - нямам идея какъв е материала и затова питам 🙂

Публикувано
преди 17 минути, Logrus написа:

Един бърз въпрос - Ауди А4 (Б7) 2.0TDi 140к.с. - има спукана тръба на ЕГР, съответно колата малко "не върви":

4.thumb.jpg.7a1677fb3a16b31240ae0171bd95d7d8.jpg

Става дума за тръбата с гофрираният елемент. Та въпросът е подлежи ли на заваряване? Или пък на подмяна, без да се налага да купуваме целото джелезо?

На тва джелвзо кат гледам май само клапанът му е отделна част. Вадиш парт номера и Аутодок е твоят приятел. Т.е. точно на теб ли да обяснявам.

Публикувано
преди 1 минута, Logrus написа:

не съм аз този дето ще го заварява

Да, сещам се, че няма да си ти. Ако е алумин - аргон. Железо - СО. По преценка може и с лепила - поксипол, течен метал.

Това са идеи, по преценка на място. Нито знам каква е тръбата, нито какво минава през нея.

Публикувано
преди 2 минути, joro-120L написа:

Да, сещам се, че няма да си ти. Ако е алумин - аргон. Железо - СО. По преценка може и с лепила - поксипол, течен метал.

Това са идеи, по преценка на място. Нито знам каква е тръбата, нито какво минава през нея.

Желязна. И обикновено се пука баш на гофрето. Нова трябва. Трудно ше бъде със заварка/лепене.

Публикувано
преди 3 минути, C2H5OH написа:

На тва джелвзо кат гледам май само клапанът му е отделна част. Вадиш парт номера и Аутодок е твоят приятел. Т.е. точно на теб ли да обяснявам.

Мише парт номер ще извадя утре, ама на прима виста - цена на ново м/у 270 и 540 пари....То каруцата толко струва 😁

• Одобрявам 1
Публикувано
преди 9 минути, Logrus написа:

Мише парт номер ще извадя утре, ама на прима виста - цена на ново м/у 270 и 540 пари....То каруцата толко струва 😁

Амиии не. Виж отдолу

Screenshot_2026-04-16-22-35-13-196_de.autodoc_gmbh.thumb.jpg.e7c6ebf24865bc70a2f697cef370e16f.jpg

• Благодаря 1
Публикувано
преди 14 минути, C2H5OH написа:

обикновено се пука баш на гофрето.

Гофрето не е ли свързващ елемент. Тръбата прекъсната ли е там. От две парчета.

Ако ми е в ръцете ще е друго. Само гадая. Чавдар може да снима спуканото да видим къде е. Иначе най-лесно - ново.

Публикувано
преди 6 минути, C2H5OH написа:

Амиии не. Виж отдолу

Screenshot_2026-04-16-22-35-13-196_de.autodoc_gmbh.thumb.jpg.e7c6ebf24865bc70a2f697cef370e16f.jpg

Ми то трябва да се гледа - аз търся за Б8 ...тъп.
Този на Абакус е 123Евра - за тея пари ще го викаме нов 👍

Публикувано
Just now, joro-120L написа:

Гофрето не е ли свързващ елемент. Тръбата прекъсната ли е там. От две парчета.

Ако ми е в ръцете ще е друго. Само гадая. Чавдар може да снима спуканото да видим къде е. Иначе най-лесно - ново.

Не е свързващ елемент - просто самата тръба е намачкана. Пръстенът след гофрираната част е от нещо като метална прежда, нямам идея за какво е ама е подвижен. Отдолу е цяла тръба без снадки.

Утре ще отида да видя къде е дупката, ама май наистина отиваме на нова част. А на старата може да се пробвам да я поправя - от любопитство.

• Благодаря 1
Публикувано
преди 8 минути, Logrus написа:

Пръстенът след гофрираната част е от нещо като метална прежда, нямам идея за какво е ама е подвижен. Отдолу е цяла тръба без снадки.

Значи може и да стане. То това гофре не е никакво гофре, щом тръбата е цяла. Може да е някакъв предпазител да не се протрие тръбата, ако опира някъде.

Публикувано
преди 3 минути, joro-120L написа:

Значи може и да стане. То това гофре не е никакво гофре, щом тръбата е цяла. Може да е някакъв предпазител да не се протрие тръбата, ако опира някъде.

Заради вибрациите е това гофре. Ама то вибрациЙ, вибрациЙ.....и накрая пук 😂😂😂

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.