Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 14 часа, maxrpm написа:

За мен нормалното е , колата като и пуснеш спирачката да седи на едно място. Нямам Auto hold , ама е супер недобно на всеки светофар да влкючваш на N или на P . Да не говорим че ако не е DSG автомата , са супер мудни... Отделно че , ако някой ме издразни , немога от 5та да и върна 3та , ако нямам пера на волана, а и някой автоматици няма да ти го позволят. Оставяме на страна парите за ремонт. Автомат няма да карам никога, знам че го казах и за комбито , но те това те , няма да стане. Комбито е кола компромис , за хора с две деца и куче. 

Това за сфетофарното спиране и превключване към N е тема за спор. Някои майстори твърдят че не е нужно де се превклучва към N при кратък престой. Дори било по добре да си седи на D, така маслото в кутията продължавало да циркулира. Единственното което е важно при кратък престой е да се натиска яко спирачката за да не остане на полусъединител.

Публикувано

Като каращ ръчна ск. Кутия ми е чудно как предимството на автоматика е на дълги пътувания. Нали тогава в повечето време си на макс. предавка и няма много превключвания.

Предимството не е ли градско.

• Одобрявам 1

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.