Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Залагам, че съвсем скоро ще има средна скорост по околовръстното. И дано ;) 

Публикувано
преди 14 минути, PRR написа:

Залагам, че съвсем скоро ще има средна скорост по околовръстното. И дано ;) 

Ама да сложат и минимална и да снимат за много честа смяна на лентите 

Публикувано

Многофункционални камери са. Ще снимат/гледат за телефон, винетки, ГТП, за издирване също, предпазен колан, настъпване на непрекъснати линии на маркировката. Като цяло - контрол на трафика ще има. Като гледам - ще покрият всеки вход/изход на София. Вчера бях до Сектрон на околовръстното за някакви неща да пазарувам и ги разпитах. Споделиха ми това, което написах по-горе.

Публикувано
преди 23 минути, Mirrko написа:

Ама да сложат и минимална и да снимат за много честа смяна на лентите 

Няма ограничение нито по минимална, нито за брой престроявания. Евентуално за неправилно престрояване, което е .... химера ;)

Да не говорим, че при следене на средна скорост няма много смисъл от многото престрояване. Е, освен, ако някой дядо не кара с 40, ама те и без това са по-скоро изключение.

Публикувано
преди 54 минути, zloQQ написа:

Многофункционални камери са. Ще снимат/гледат за телефон, винетки, ГТП, за издирване също, предпазен колан, настъпване на непрекъснати линии на маркировката. Като цяло - контрол на трафика ще има. Като гледам - ще покрият всеки вход/изход на София. Вчера бях до Сектрон на околовръстното за някакви неща да пазарувам и ги разпитах. Споделиха ми това, което написах по-горе.

На околовръстното за винетки? И не ми се вярва да пропуснат скорост.

Публикувано
преди 47 минути, Izolini написа:

На околовръстното за винетки? И не ми се вярва да пропуснат скорост.

Не знам дали имат опция за скорост, но не бе спомената, когато си говорих със Сектрон. Винетки...ба ли го. Може да не съм разбрал и да е било за ГО стикери, а не винетни.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.