Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Дизайна, в интерес на истината не беше лош. Макар това да е по-скоро въпрос на вкус и личен избор. На мен ми допадна. Но само дизайна. Да бяха измисли и по-добре захвата на стъклото на капака на фурната - при монтажа, колкото и да внимавах ми остана в ръцете. Купихме ново, смених го сам. Хладилника, с долен фризер, от същата серия. Ако не работиш бързо (по-бързо от обичайното) с взимане или слагане на неща във фризера, съвсем скоро се получават замръзнали капки в областта на уплътнението на вратата му, което с течение на времето води до лошо уплътняване и всички произтичащи от това проблеми. Хладилника беше разкаран именно заради този проблем, фурната заради нещо друго, не помня какъв проблем направи, котлоните поради същата причина. Може да сме случили на кофти партида или серия. А може и да просто на късмет. Но от тогава видя ли тази марка, хич и не й обръщам внимание.

Публикувано

Хладилник за вграждане, керамична плоча четворка с двойна зона и фурна механична, която управлява котлоните - всичко това на Gorenje купувано 2001 година. Всичко още работи без нито един ремонт.

Публикувано

+1 за хладилник + миялна от около 2007 година - работят безпроблемно, без никакви ремонти, миялната кара зимата в помещение около нулата от 5-6 години насам. Факт е, че в момента е останало само логото на марката. Явно има изключения и не всичко е под общ знаменател.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.