Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 16 часа, maxrpm написа:

Моля някой да обясни как днес приятел ми кара колата на клима с притворен джам на 3та и направи 12.9 разход , а аз с клима правя 19, без клима не падам под 14... :)

Аз мога да ти обясня, ама ти няма да искаш 🤐

А, Асен ти го е обяснил 🤣

Само да те светна, че Туарега, който е 3.0 V6, 240 коня 4х4 не съм го качвал чисто градско среден разход от зареждане до зареждане над 13

• Одобрявам 2
Публикувано
Преди 16 часа, maxrpm написа:

Моля някой да обясни как днес приятел ми кара колата на клима с притворен джам на 3та и направи 12.9 разход , а аз с клима правя 19, без клима не падам под 14... :)

Иба го тва да не е някоя стара американка автоматик 😁 един познат има такова Галакси харчи като мустанг + ф150 🤣

Публикувано

Това 13л. е разход на УАЗ 469 обр. 1972г. 2.5, 75 к.с. карбуратор, пълноприводно 4х4. Тегло към два тона. За 19 не коментирам. На Сашко щуротиите.

Преди 6 часа, ghost_rider написа:

РК1

Какво е РК1. Абревиатурата я знам. Въпросът е единицата.;)

Публикувано
преди 35 минути, joro-120L написа:

Това 13л. е разход на УАЗ 469 обр. 1972г. 2.5, 75 к.с. карбуратор, пълноприводно 4х4. Тегло към два тона. За 19 не коментирам. На Сашко щуротиите.

Какво е РК1. Абревиатурата я знам. Въпросът е единицата.;)

Е с 1 колело де 

Публикувано
преди 15 минути, Mirrko написа:

Е с 1 колело де 

Ще изчакам и Асен да отговори, пък после ще кажа аз какво знам.

Публикувано (Редактирано)

@maxrpm давай да ти продавам Шкодичко 😁 аз повече от 7 на градско с пуснат климатик и хамалско каране не съм видял! 

@Izolini на бащата Q7 3tdi му даваше към 16 ,демек както казах Сашко кара някоя американка под прикритие с 4степенен автомат 😁

Редактирано от Mirrko
Добавка
Публикувано

21/100 градско даваше на баща ми Ягуарът - 3.2 редови шестак, 211к.с., 4 степенен автомат....ама това е кола от друга епоха и съвсем различен клас. 

15/100 в града ми харчеше 190-ката - 2.3 атмосферен четвъртак, 3 степенен автомат - също кола от друга епоха.

А на Сашко не му се връзвайте чак толкова - той си има особен начин на каране та тея 19 може и верно да ги докарва......

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.