Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Е, клещи- чираци нямаш ли :blush:

Това е начина ... имал съм два голфа и сега се каня да купувам пак двойка
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С малко маневри ще я изкарам, ако някой ме бута настрани.

Демек, към канавката, нали? То това с гуми не върви зимата, камо ли без гуми, Саше... Представи си картинг на лед, лагерна количка със запекъл лагер - все същото...

Втора седмица гледам как баща от съседния вход сутрин “води“ детето си (вероятно на градина) с една 7ца 730d 2004-2005, с хубави нови зимни гуми тип “валяк“, която бангия нощува вънка на улицата... Качват се, палят и стоят около 10 минути вътре, вероятно да “вдигне въздух за спирачките“, после върти 5-10 минути на място, и айде към маршрутката пеша с шапка и шалче. След обяд, когато изляза с животните на разходка, нашият чисти с една лопатка и се мъчи да я мръдне кочината тъпа, мръдне я с 300 зора в топлото време и на другата сутрин пак същото се повтаря... ВСЕКИ ДЕН е така, на мене би ми писнало на втория ден и отива в мобилето, друг да “радва“...

Преди два дни гледах как един друг /мързелив/ комшия се опита да го “побутне“, с цел да отбие номера...дръгела поднесе настрани точно и запуши пътя, спря кола да помогне от немай-накъде, но хабер си нямат, че това няма мърдане от там...бутнаха го странично да се върне, където е бил и резултатът беше шалчето и шапката и с детето към маршрутката.

Та... гъзарията винаги си казва думата, и рано и късно - ви-на-ги.

Сега разбирам мотото им “Удоволствието от шофирането“... то било за маршруткаджията.

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже беше пред нас, ето запис! Хахаха :D

Тоя сам си я бута, има опит! Преспата е дълбока и не стана тоя път :)

https://www.dropbox.com/s/gd9y6ddzz9mcinq/VID_20170122_200256.mp4?dl=0

Редактирано от b3lq7a
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже беше пред нас, ето запис! Хахаха :D

https://www.dropbox.com/s/gd9y6ddzz9mcinq/VID_20170122_200256.mp4?dl=0

Страхотно е!!! Хахахах!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Венци, зад него ми е входа на паркинга, беше спрял на ебем страна и го загледах. Гумите лъщяха... Има фитнес до нас и шофера е редовен, ама все спира по надолу и не мога да го хвана на видео! Редовно е това положението, приятелчето му помага :)

Редактирано от b3lq7a
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно време на Жигулитата им слагахме по два бурдюра в багажника и имаше ефект при сняг и лед. Ама, седмица БМВ с бурдюри отзад, хаха! Става и с две торби цимент! Ако не, още две...!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От клипа се вижда че пича отначалото сам си се закопа с тези резки маневри, но и се извади, както ви казах че е възможно. Карал съм задно с 12 годишни гуми в сняг и знам как се вади. С малко помощ с лопатата и си ти. ;)

Това винаги ме изумява в предното предаване. Мога да я забия и изкарам от най - голямата преспа, но излезе ли започва да се сурка на където си иска и спиране няма . Как става това не знам ?!?

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От клипа се вижда че пича отначалото сам си се закопа с тези резки маневри, но и се извади, както ви казах че е възможно. Карал съм задно с 12 годишни гуми в сняг и знам как се вади. С малко помощ с лопатата и си ти. ;)

Това винаги ме изумява в предното предаване. Мога да я забия и изкарам от най - голямата преспа, но излезе ли започва да се сурка на където си иска и спиране няма . Как става това не знам ?!?

Саше, имам един Биймър с чисто нови гуми. Даже и лопата ще ти дам. Ако го извадиш САМ, там откъдето и аз не мога, ще ти го дам да се кефиш на "задното" в зимни условия, за цял ден. Спокоен съм, има пълно "Каско".

Обаче, ако не успееш, аз ще правя същото със 120-та !!!

Съгласен ?!?

Редактирано от Боре
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми се кара задно, бих го взел, знам че е на сестра ти и бих го пазил, но 120ката в снега няма да ти я дам да я изкараш.

Ако вече си го окопал по корем и аз няма да мога да го извадя, ако не си го зорил , ще излезе. Тамън ще карам малко с хидравлика, че вече ми писна...

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На сестра ми, е 4х4, пък и не бих го взел дори за мен, камо ли за теб. Този си е мой и е само със задно. Стои в гараж и не е окопан в преспи. И за да ти е гадно, е автомат с три режима - нормал, спорт и ръчка...

Ама, щом не даваш 120-та...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не , автомат не искам, аз си мислех че бялото BMW e ръчка, макар че си викам то щом е IS много е вероятно да е автомат. Жалко. Попринцип бях навит, но аз и на колегите съм казал автомат ще карам , като ми отрежат левия крак, пък и ще го блъсна някъде, ще натисна спирачката като съединител и айде ... Този ръчния режим, ще ви оставя да се лъжете че е ръчка. Няма ли 3 педала и лост, не е за мен. Сори...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше автомата си има и предимства, особено като го окопаеш - включваш нормал на директна и пускаш педалите. Гумите си се въртят бавничко (бърнаут на 800 оборота), а ти излизаш и буташ  :tongue_1:  М/у другото пробвано е - Мерцедес-а ми беше автомат та съм го ял тоя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да , и в тоя момент влизаш в американските клипчета, излизаш, буташ, той излиза от коловоза , тръгва и се забива в колата отсреща, после в тубата половин свят ти се смее ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше същото положение:

20170123_081313.png

От това място нито напред, нито назад :) Колата НЕ лежи по корем... обаче задницата си върти свободно... Успехи... Да живее маршрутката!

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей така трябва да си всичките BMW-та, много ме дразнят тия кретени. Вчера един с Х5-ца едвам ме изпревари на изхода на Ковачевци и като дойдоха завоите скочи на спирачки и се влачи, ама нали е педал с малки атрибути кара по средата и не ме пуска да го изпреваря  :ranting:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей така трябва да си всичките BMW-та, много ме дразнят тия кретени. Вчера един с Х5-ца едвам ме изпревари на изхода на Ковачевци и като дойдоха завоите скочи на спирачки и се влачи, ама нали е педал с малки атрибути кара по средата и не ме пуска да го изпреваря  :ranting:

Ахахах, като каза Х5-ца, няма да забравя миналата зима като взех свинята и почнах да се движа с нея по улиците - точно X5-ца караше бавничко срещу мен и трябваше някак да се разминем на пътя... мармота намали и аз намалих... лекичко й подаде газ да върви, обаче отдолу си беше отъпкан сняг и задницата му тръгна към моят ляв фар :D

Никога няма да му забравя насраната физиономия как ме погледна - 100% после е чистил от седалката адреналина... това де... "радостта от шофирането" е чистил, че неговата струва 10х повече от моята и някак си не му се искаше да ме изпляска със задницата си :D Язък за валяците отзад - зимата стават само за снимка "колко са му големи".

И за да продължа с гаврата - днес като излезна с кученцата на разходка ще снимам зимните гуми на 7цата :D

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше същото положение:

20170123_081313.png

От това място нито напред, нито назад :) Колата НЕ лежи по корем... обаче задницата си върти свободно... Успехи... Да живее маршрутката!

На този пич, гумите са му поне на 10години. Виж какви баници са и си представи колко струва едната нова, с жена дете и BMW чийто ремонти годишно възлизат на БВП на китай, едва ли има 800лв за 4 нови гуми. Да не говоря че с 2 дъски под гумите, ще излезе, не си ме виждал га бързам за работа сутрин ! ;)

Можеш да го бъзнеш малко - принтни тая обява от Olx a и му е сложи на предния джам, тея 18 ки изглеждат читави и маи ще му паснат https://www.olx.bg/ad/zimni-gumi-nokian-225-40-18-4-broya-ID6qVRG.html макар че по каталог на 730d му дават заводски

Rim size (in):

17

Alternate tire size:

245/55 R 17

Total wheel diameter (mm / in):

701 / 27.6

Percentage diameter difference to the original (%):

0

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗА С ДВЕ РЪЦЕ

Особено напоследък са ми черни всичките баварци. Миналата неделя един кретен с 320д ме тресна.....докато караше на зад.  :angry:  Със закон трябва да ги забранят тея летни автомобили или поне водачите им да минават някакъв специален тест. То не че колите са виновни, просто у нас е модерно да си дупе е БМВ-е и всеко лайно се мета на някой такъв барутарник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със закон трябва да ги забранят тея летни автомобили или поне водачите им да минават някакъв специален тест.

Няма летни автомобили, Чавдаре. Има летни шофери. Тва БМВ съм го подкарал на 15тата секунда.

Къв сняг е това. Негодник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.