Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Честито на именяците Мартиновци днес - да са живи и здрави и с гордост и чест да си носят името! :cheers:

Публикувано

Велко (zloQQ) днес удари 40-те. Да си жив и здрав и все така позитивно настроен. На хубав ден си роден - днес празнува 90-тата си годишнина английската кралица. Доста има да я гониш. Излиза, че когато тя е празнувала 50 годишния си юбилей, на теб са ти сменяли пелените :P

Публикувано

Ч.Р.Д Велко, жив и здрав да си!

Много весело изкарване на празника и много усмивки!

Публикувано

Велко, честито! Жив и здрав, само хубави емоции и готини хора около теб да има!

Публикувано

Велко , Ч.Р.Д. Бъди жив и здрав , винаги така позитивен и усмихнат...и да имаш възможност да посетиш всички желани места :)

Наздраве !

Публикувано

Велко (zloQQ) Честит Рожден Ден, жив и здрав да си и весело изкарване днес.

Публикувано

Жив и здрав, Велко. За твое здраве  :cheers:

Публикувано

Честит Рожден Ден Велко! Жив и здрав и много щастлив!

Публикувано

Честит рожден ден, Велко! Жив и здрав! Всичко най-хубаво ти пожелавам!  :happy-birthday:

Публикувано

Честит рожден ден, Велко! Много здраве, щастие и сбъднати мечти! :)

Публикувано

Да са живи и здрави рожденниците-адаши joro-120L и PSYHO. Много усмивки и слънчево настроение и на двама ви!

Публикувано

Жоровци, живи и здрави бъдете!

Публикувано

Класици и Психари, живи и здрави да сте, късметлии и все така готини!

Весело празнуване!

Публикувано

Честит рожден ден и на двамата Жоровци! Бъдете живи и здрави! Желая ви много късмет, сбъднати мечти и успехи във всички начинания!

Публикувано

Честит рожден ден, Жоро. Да си жив и здрав, да не се отървеш от късмет и хубави моменти. :cheers: 

Честит rожден ден и на PSYHO.  :happy_birthday_1:

Публикувано

:happy_birthday_1:

Честит рожден ден и на двамата! Живи и здрави и все така готини! Или психопатични в единия от случаите  :tongue_1:

Публикувано

Честит Рожден Ден и на двама ви! Бъдете живи и здрави , много късмет , успехи и сбъднати мечти !

Публикувано

ЧРД на двамата Жоровци - Психо и skoda 120L! Много късмет, здраве и успехи! Наздраве.

Публикувано

Адаши, живи и здрави да сте! И все така готини! Наздраве!  :cheers:

Публикувано

ЧРД и от мен, момчета!

Довечера - наздраве!

:)

Публикувано

Наздраве на рожденниците днес!

А аз, както каза един приятел - водя вече с 40:0 в живота и да си кажа - много ми е добре!

Добрите приятели (не малко от тук), вчера ме накараха за пореден път да се накефя на тоя живот :)

Благодаря за поздравите, бъдете и Вие живи и здрави! Другото - когато му дойде времето!

Публикувано

Благодаря и аз за поздравите на всички. В дни като днешния най-хубавото са приятелите. Благодаря ви от все сърце.

Освеен това искам да честитя на Велко, с малко закъснение, за което се извинявам както и на адаша. Бъдете живи и здрави момчета. Ще го полеем заедно след след 49 дена и 20 часа :)

Публикувано

Живи и здрави момци :)

Публикувано

FullSizeRender2375ad.jpg

Благодаря. Ще пием по една чешка бира за ваше здраве.

Публикувано

Честит рожден ден Момчета!
Нека щастието ви преследва, здравето да не ви оставя и късмета да не ви изневерява!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.