Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Честит рожден ден и от мен, Жорка. Жив и здрав бъди! :)

Публикувано

Благодаря!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Честит рожден ден на Коцето (kokarosta). Бъди жив и здрав, от късмет и щастие да не се отървеш! ;)

Публикувано

Честит Рожден Ден, Коста!

Весело отпразнуване!

:happy-birthday:

Публикувано

Ч.Р.Д., Костаки, от здраве да не се отървеш! Желая ти много щастие и успех във всяко начинание!

Публикувано

Коста, Честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов и  :cheers:

Публикувано

Костаки, честито рождение и от мен, да 'илядиш и все такъв свеж да си останеш :)  :happy-birthday:

Публикувано

Коста , Честит Рожден Ден ! Много здраве , щастие , късмет и сбъднати мечти. :happy_birthday_1:

Публикувано

Честит Рожден Ден, Коста! Сърдечни пожелания за всичко най-хубаво!

Публикувано

Честит празник Коста :happy_birthday_1: Жив и здрав бъди! Много късмет и много успехи ти пожелавам :cheers: 

Публикувано

Ч.Р.Д. Да си жив и здрав и всичко най-хубаво.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

С огромно закъснение ви благодаря, колеги! Да сте живи и здрави и вие!

Поздрави

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Айде да почерпят днес Nikolas_N и uuuli, да са живи и здрави и да почерпят :) 

Публикувано

Честит празник мили колеги!

Публикувано

Честит празник на всички българи!

Публикувано

b9def02b6d20f4f0adb6e889f99af491_L.jpg

Публикувано

Горе главите!

Честит 3-ти март!

:hello:

Публикувано

Сашеее Честит рожден от цялата дружина!

С пожелание за крепко здраве, лично щастие, истински човек до теб и чудесни мигове!
Усмихнат и приятен празник!

Публикувано

Саше , Честит Рожден Ден ! Да си жив и здрав и все такъв фен :) Много късмет , успехи и винаги да си на maxrpm  :banger_2:

:happy_birthday_1:

Публикувано (Редактирано)

Благодаря ви, аз днес си изкарах супер, наобяд покарах истинската кола да я измия, но автомивката в селото не работеше и реших да не рискувам чак до Елин Пелин. Караш с 60 и се усмихваш все едно караш с 200 :)

IMG_20170311_154312.jpg

После се събрахме, викам Генчо, тоя път мале , тебе ще те цаниме за шофьорче, нии ще пием. Намерихме си готина кръчма в Село Железница. Това е сметка за 5 човека. Аз като видях че има коняк Плиска, пих един за здравето на бай Тошо ... мислех си че от 1990 та насам не се пройзвежда вече, ма мноо скъп тоя коняк бре ... ;)

scan0001.jpg

Редактирано от maxrpm
Публикувано
Публикувано (Редактирано)

Мерси Пешо! Задномоторките бързи са налични, показвам и ключа и пали само те чакам да "отъпкаш" пътя с MPI то и веднага ще бодна и аз. За карбуратора и капризите му вече съм стар! ;)

Редактирано от maxrpm
Публикувано

ЧРД и от мен н патерица! Всичко най-хубаво!

Публикувано

Благодаря! Да ти се връща.

Публикувано

Жив и здрав и от мен Саше! :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.