Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Пристигна поредната "глезотийка".

Огледалце за да виждам какво прави наследството на задните седалки :cute:

Доставката беше само за седмица - изненадаха ме Чехите :plate_skoda:

Очаквах да е малко по-дълго, но и така е добре. За да видиш по-добре, трябва да се вгледаш, но пък пази от слънцето в пролуката между двата сенника :beach_2:

И аз си сложих такова огледалце да гледам малкия как си разпилява солетите по задната седалка  :cleaning: без да си кривя врата. На мен по щастлива случайност ми е излезе без пари, защото като оглеждахме колата преди да ни я предадат забелязахме една драскотина по лайсничката, която дели стъклото на задната лява врата. Аз естествено си "направих устата" да ми направят отстъпка от първото обслужване, но те решиха, че ще ни дадат аксесоар по избор.

• Отговори 379
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Илко Такев

49

• nikigorgo

25

• Lachezar

24

• carrot

19

Най-много писали в темата

Публикувано

Честито :-)

И солети, и чипс, и сок, и каквото набарат... Да са живи и здрави :-)

Публикувано

Привет на всички.

Аз си поръчах от китайците следните неща:

https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.0.0.SHGbUv&orderId=86429624769618&productId=32804133613

https://www.aliexpress.com/item/Car-cleaning-tools-kit-products-microfiber-equipment-car-accessories-interior-1pc/2021637808.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.ivnWbB

https://www.aliexpress.com/item/Practical-Car-Back-Rear-Trunk-Seat-Elastic-String-Net-Mesh-Storage-Bag-Pocket-Cage/32791112030.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.mj9tcX

За сега получих само мрежата и съм много доволен. Моята е О3-Комби и нямам преграда в багажника на десния калник. Там пасна идеално. Останалите 2 ги чакам скоро да пристигнат. Ще ги снимам да ги покажа.

Публикувано

Една питанка - Понеже нямам озвучаване на задните врати, дали има пуснати кабели и дали мога сам да си сложа говорителчета или е в противоречие с гаранцията  да барникам по токовете?  :sorry:

Публикувано

Една питанка - Понеже нямам озвучаване на задните врати, дали има пуснати кабели и дали мога сам да си сложа говорителчета или е в противоречие с гаранцията  да барникам по токовете?  :sorry:

Мисля че няма окабеляване за говорители на задните врати, освен ако не е поръчано допълнително.

Публикувано

Няма окабеляване , няма да имаш проблеми с гаранцията. Ако искаш полезна информация относно цялата инсталация, колегата JORDITO,вече е минал през това и ще ти разкаже , какво е нужно да направиш..

Публикувано

Няма окабеляване , няма да имаш проблеми с гаранцията. Ако искаш полезна информация относно цялата инсталация, колегата JORDITO,вече е минал през това и ще ти разкаже , какво е нужно да направиш..

Благодаря,

Ще потърся JORDITO ако срещна проблеми.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

След като ми попадна в ръчичките, веднага се снабдих с кожено "калъфче" за ключа.

Разбира се, с червени шевове, че да е в тон с конците в интериора :fiu:

Публикувано

и аз се интересувам, особено ако калъфчето има отделение и за документите, че много често ми се случва да ги забравям...

• 2 месеци по-късно...
Публикувано

Търся задна средна гумена стелка.Ако някой знае къде предлагат в БГ моля за съвет.Колата е Октавия 3 комби

Публикувано (Редактирано)

Никъде в България не намерих. А и не само в България. Аз взех моята оттук:

http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-OEM-rubber-mat-over-the-rear-tunnel.

Само за Октавия 3 няма оригинална, за съжаление.

Редактирано от Илко Такев
Публикувано

Благодаря,пуснах там една поръчка но я анулирах.По банков път или с пейпол я плати?

С Paypal. Но, ако ме питаш, не си струва само за тази стелка да плащаш 20 лв. само за доставка. Ако поръчаш повече неща, тогава е оправдано.

8.40 лв в Еуратек за Фабия 3. Пасва идеално.

Редактирано от JORDITO
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

8.40 лв в Еуратек за Фабия 3. Пасва идеално.

И аз сложих от фабия-пасва.

Публикувано

Може ли снимки, защото и аз пробвах от Фабия 3, ама хич не ми пасва.

Публикувано

Това като го гледам и на О2 ще пасне. А как се фиксира? Защото на моите хлапета първата работа ще е да го сритат долу, за да може да си бършат подметките в мокета.

Е щом луфтовете не ви притесняват, значи пасва.

Ице, не се фиксира - има борд, който се затиска от двете задни стелки.

• 4 месеци по-късно...
Публикувано

Аз съм взимал С2, доволен съм. На О2 бях с х shades, тези не са по лоши.

Публикувано

До преди два месеца карах БМВ с фабрично фолио и фабрични щори и бебето не се оплакваше от слънцето. Преди месец и половина взех нова О3 и сложих веднага американско фолио с 95 % затъмнение и вече повече от месец возя малкия в слънчеви дни без да има оплаквания когато слънцето грее от неговата страна. Зяпа си през прозореца. Спи си спокойно. Мисля, че няма смисъл от щори при поставено хубаво фолио.

Здравейте,3

За октавия 3 комби 2013 искам да си закупя гумена подложка за багажник.

Може ли да ми препоръчате нещо?

Редактирано от Еркаму
Публикувано

Ако питаше за стелка отговора ми щеше да е стелки.бг.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.