Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте. От няколко дни съм собственик на Октавия 2 фейслифт комби. От вчера ми прави впечатление, че багажника мога да го отворя само от дистанционното на ключа, но не и мястото където би трябвало да се отваря от самия капак (между двете светлини на задния номер). Като купих колата багажника се отваряше и от дистанционното на ключа и от самия багажник. Може би съм направил нещо с дистанционното или аз не знам. Отключвах, заключвах, но става само от дистанционното на ключа и толкоз, а бравата определено работи.

Публикувано

колега с клиюча натискаш го и се отваря така ли ама имали значение на каде е дистанионното че при мен маи не работи

Публикувано

Тоя номер се получава при мене след като съм карал колата, излизам, но не ми сработва микроключето на шоф. врата, т.е. за да се отвори багажникът, преди това трябва да се отвори някоя врата.

Публикувано

Пробвах всякак отключвах, заключвах, отварях и затварях врати, но не става. От ключа става без проблем, от капака на багажника не.

Публикувано

Пробвай с другото дистанционно. И при мен едното не го отключва - мисля че трябва да се прекодира - имаше някъде тема. Или пробвай да натиснеш два пъти "отключване" и пиши пак - не е проблема в ключалката според мен

Публикувано

За да се отваря багажника,трябва да е отчело ,че шоф.врата е отворена/микре може да се ебава евентуално

Публикувано

Пробвах всякак отключвах, заключвах, отварях и затварях врати, но не става. От ключа става без проблем, от капака на багажника не.

Не ти работи ключето за отваряне на багажника.

Публикувано

Въпроса е, че като я купих се отваряше и от двете места. Играхме си с ключовете на другия ден след като я купих, така да се каже опознаване - сваляхме, вдигахме стъклата от дистанционното на ключа и изведнъж спря да работи.

Публикувано

Въпроса е, че като я купих се отваряше и от двете места. Играхме си с ключовете на другия ден след като я купих, така да се каже опознаване - сваляхме, вдигахме стъклата от дистанционното на ключа и изведнъж спря да работи.

Публикувано

А когато натисна мястото за отключване което е на самата врата ясно се чува цъкане, но не отваря, а и с двата ключа няма проблем.

Публикувано

Здравейте. От няколко дни съм собственик на Октавия 2 фейслифт комби......... Като купих колата багажника се отваряше и от дистанционното на ключа и от самия багажник. Може би съм направил нещо с дистанционното или аз не знам. Отключвах, заключвах, но става само от дистанционното на ключа и толкоз, а бравата определено работи.

Откачи единия полюс на акумулатора за 1-2 мин и пак пробвай! Само ще трябва да обучиш стъклата после ( горе/долу) , а лампата на сервото сама ще си изгасне след 100-200 м.

Публикувано

И това е пробвано. Беше на обслужване онзи ден ( ангренажна група, филтри, масло и обслужване на DSG ) и там е била временно с откачен акумулатор. Без ефект.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

При мен няма значение отворена лие шофиорската врата или която и да е отключвам колата от дистанционното и после задаржам то за багажника и се отваря пробвай

Публикувано

След като пробвах всичко и не стана, посетих ЕТ. Оказа се, че ми е изгоряло ключето което е във петата врата и затова се отключва само от ключа. Сменихме го и се оправи.

Публикувано

Само ключе или дръжка с ключе? Колко струваше ремонта?

Публикувано

Колега, самото ключе което е между двете светлини които осветяват задния номер. То е голямо колкото се вижда отвън. Отвътре има планка с две гайки и букса за кабел. Взе ми го приятел който работи там с неговата отстъпка - 47 лева. За самия монтаж не съм плащал. Колата беше там за сервизна акция за смяна маслото на DSG и това го направихме между другото.

Публикувано

Значи дръжката, ясно.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.