Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

Карам пасат Б6 2006-та година 2.0ТДИ 170кс с ръчна кутия. Кутията има някакви шумове на всички предавки и майсторите ме посъветваха да проверя цените на скоростната кутия 2-ра употреба защото с работата и частите за ремонт цената може да излезе по-висока. Проблема е ,че не знам дали да търся само кутия от Пасат или от всички от ВАГ групата с 2.0 ТДИ. Другото е дали от 140 и 170кс са еднакви с 6 скорости ? Аз все си мисля, че кутията трябва да е една и съща, но все пак да питам.

Благодаря Ви предварително ? 

Публикувано

Малко по дълга е на 170

Публикувано

Тогава от всички 170кс еднакви ли са ? Тоест мога ли да търся примерно от Голф, Октавия, Суперб и т.н. със същия двигател ?

Публикувано

теоритично да, но все пак кутията ти си има марка, модел, номер ... 

Публикувано

Ясно, проблема е, че моята не е свалена все още а трябва да намеря същата преди да съм я свалил. В сервиза няма как да ми свалят кутията и да се окаже, че две седмици колата им седи и нямаме резервна част да я сглобиме. Затова съм в леко затруднение и не откривам подробна информация в интернет за тези кутии. То все пак има 20 вида двигатели 2.0 ТДИ.

Публикувано (Редактирано)

Абе??? Имаш ли рама? По рама се намира кутията лесно. Какво демонтиране... това е било до преди ерата на компютрите.

Поздрави

Редактирано от shaft
Публикувано

Да не говорим че и кутията има номер който може да се види като се вдигне колата.По този номер вече ще търсиш кои кутии са взаимозаменяеми.Защо не отидеш в още един сервиз за мнение.Не си писал откъде си?Много на юнашко доверие тръгна да сменяш...

Публикувано

На стикера в багажника трябва да пише кода на кутията.

Публикувано

Ами сега гледах на моя пасат какво пише - HVS. Така като гледам май само на 170кс се слага тая кутия.... През години от 2005-та до 2009-та се вграждат 4 кутии на 2.0ТДИ 170кс - KDS-JMA-HVS-KNYс еднакви показатели, но с различни кодове всяка година. Според мен не е проблем да се сложи и кутия с друг код а не само като моята. Какво мислите по въпроса ?

Публикувано

става

• 11 години по-късно...
Публикувано (Редактирано)

Б

Редактирано от rumpala78
Не е за тук темата ми

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.