Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Подгряване на антифриза

Skorpiona77

Recommended Posts

Както повечето собственици на 1,9 d и аз имам проблем с загряването, за това след 6 години студ видях че имало и модели с подгряване на антифриза. Намерих щуцера, купих свещи и реле 80A и сега търся някой , който го е правил за да го монтира или поне да е на ясно какво прави а не да се учи.

Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва и алтернатор да си вземеш ако твоя е 90 ампера. На моделите с подгряване е 120 ампера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как се тества дали работи тая благинка! Отскоро карам О1 дизел, гледам ,че го имам това, но никога не съм карал дизелак и нямам представа как загрява-със и без тоя подгрев.Последния път на -7 градуса минах около 5-6км извънградско и беше около 70гр дигнала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже е италянка и няма подгрев по данни на таблото (комп.) В час пик и около -3C 7км.за 30мин. 90 градуса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обективно се тества с ваг ком. Гледането за колко време загрява е субективно защото един пуска парното на 2 друг на 1 и тн. Един пуска всички консуматори, друг - не. Самите свещи много трудно изгарят, тъй като са потопени в течност, за разлика от нормалните подгревни. С ваг ком може да се види дали и колко свещи се пускат от компютъра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, ще и сложим кабела :banger_2: !!

Редактирано от Niko76
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен ги има тези трите допълнителни свещи и резултата е следният от вчера , 2.5 километра ,15 минути работа на колата стрелката е на 90 градуса,външна температура -14 но колата излиза от гараж като там е -4 градуса, за това време не съм пускал парното.Но още нямам представа кога работят и кога не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моята е в гараж, със сменен термостат е, но няма да вдигне 90гр за това време. Ще я закачим да видим дали всичко е наред.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.