Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Кофти се получи. На хазяйката брат ѝ се прибира в София и ще си влиза в жилището човекът.  Долните изисквания важат и за покупка (Ако е за покупка по-добре да е тотална дупка, за да моеж да е по-ниска цената и спокойно да изхвърля всичко и да си го ремонтирам). Двойка сме непушачи. 

Търсим в Дианабад/Дървеница ИЛИ 

Пешеходно разстояние от Билла-та на България (МОЛ България) или на пешеходно разстояние от спирка на трамвай номер 7.

Повече от 550лв трудно. Да не кажа, че абсолютен таван е 500 (ако ще се дават 600++лева наем директно тръгваме за покупка). 

Може и полуобзаведен. Имаме почти всичко.

Изисквания:

-Да няма хлебарки,
-Да няма психични съседи.
-Да има къде да си сготвя. А не да има място за малък раховец и да ми каже собственикът - ето тук ще си готвите. Не че сме включили печката повече от 5 пъти за 2016та година, но това е друга тема. 
-Да има къде да спим (отделна спалня, а не в хола).
-Банята да е ремонтирана в последните 10 години (или поне така да изглежда - да не е мозайка и да е чисто!).
-Входа да се заключва (ама хайде с това може компромис евентуално, но не е желателно).
-Да не е на 1ви или 2ри етаж, тук компромиси не може да се правят.
-Хазяите да не ми влизат в жилището. Хубаво е да имат ключ, всичко се случва, но това ще е нашият дом, а не тяхното място за отдих (предният хазяин като нахлу у нас и започна да ми се кара защо не съм на работа ме изкара извън релси, бях болен ...). 
-Нямаме нищо против да проверят дали нещата са си на мястото, но не искаме да ни притесняват всеки месец и да ни отварят гардеробите! Това е много важно. Ако смятате да подпишем многогодишен догвор и всеки месец да ми влизате в къщата, изобщо не предлагайте своето жилище под наем. Нямаме какво да крием, но е глупаво да ни тормозят и третират като вагабонти. В началото е ясно, че вярва на никой, но сегашната хазяйка е идвала веднъж за 2 години. Един разговор със сеседите е достатъчен да се разбере дали правим щуротии. Това не подлежи на дискусия.

Не са ни малко изискванията, но в крайна сметка там ще живеем.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.