Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

салон от голф 4 ставали на шкода октавия комби 2002

Публикувано

Да

Публикувано

От комби трябва да става директно.

От хечбек не знам.

Публикувано

И от хечбек става ;)

Публикувано

Става - аз съм с такъв - едно от най-хубавите неща, които си направих за кръста е тоя салон.. :) че и с подгрева, хаха :)

Публикувано

Привет,

Салонът би трябвало да е съвместим и с този в Octavia 1 преди facelift-а, нали така?

Кои са основните предимства при замяна на салона с такъв от Golf?

Мерси :)

Поздрави,

Ники

Публикувано

Да,

съвместим е с Октавия 1 преди фейслифта.

Салона , които монтирах аз ми е по-удобен / има и регулиране за лумбална опора...моят нямаше /.

Поздрави.

Публикувано

И моят салон пристигна днес. Сменям го основно заради цвета, сегашният ми е сив.Взех черно плитко рекаро от Голф 4, което е и доста по удобно....пък и за 90 лева какво да му мисля.....

Публикувано

Колега ако може публикуай снимки за да видим как седи в Октавията.

Публикувано

Лелееее, черно плитко рекаро - евала ;) Аз дали да не взема да се поразровя пак за подобно из нета, но с подгрев.. :)

Основната разлика със стария салон е удобството :) Голфовския ми е много по удобен и не се измарям. Самата седалка може да се смъкне много по-надолу - все едно да караш легнал, което на мен ми е супер удобно.

Публикувано

Снимки след като го монтирам.Изчаквам да се постопли още малко времето защото салона има нужда от изпиране....

Публикувано

Монтирах салона днес.Много по удобен е от старите ми седалки. За съжаление още дори не бях сядал да го пробвам и котарака ми се домъкна от някъде с кални лапи и заспа на предната дясна седалка.Той много обича да спи там...

33380175191_2c3f7aa511_c.jpg

33467663196_4837a94ed3_c.jpg

Публикувано

А знаете ли салон от хечбек дали става на комби при 02?Задните кори ясно,че не стават заради формата им,но предните трябва да са съвместими.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.