Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 5 часа, The Best Forman написа:

Като Ви казвам "четете я таз Физика" , па слушайте ме .. значи цвета на едно тяло се определя от това , каква част от спектъра отразява (бялото отразява всичко , а черното поглъща всичко) ...

Затова ли черно-белият телевизор не го наричат цветен?

Публикувано
На 23.04.2026 г. at 14:25, zloQQ написа:

Ами... Ей я следващата Октавия 🤪

Честита да ти е !! Да си я караш все весел и щастлив.

Джантите са убиец. 

• Одобрявам 2
Публикувано
преди 36 минути, Levcho написа:

Джантите са убиец. 

Заводско вграждане.

И на мен са ми любими, за разлика от другия модел "Extreme".

• Одобрявам 1
Публикувано

Джантите са си заводските - 18", Gemini.

Между другото, зимния сет също не е никак лош, въпреки че джантите с 5-те лъча никога не са ми били кой знае колко привлекателни. Ето една снимка как беше, когато я взех. Фонът беше смотан и помолих AI да я тури на подходящо място. Добре се справи като гледам...

1776490963034.thumb.png.5e4c05e171e07c8a2169938c7d8b3076.png

Публикувано
Преди 1 час, zloQQ написа:

Джантите са си заводските - 18", Gemini.

Между другото, зимния сет също не е никак лош, въпреки че джантите с 5-те лъча никога не са ми били кой знае колко привлекателни. Ето една снимка как беше, когато я взех. Фонът беше смотан и помолих AI да я тури на подходящо място. Добре се справи като гледам...

1776490963034.thumb.png.5e4c05e171e07c8a2169938c7d8b3076.png

Тея не са много привлекателни,  летните са "пушка". :)  Плюс това, летните са черни и държат нюанса с огледалните капачки. Както и да е, щом ти ги харесваш. :) 

АI добре се е справил. И си поръчал май VRS Шкода Моторспорт надписи (в лявата част). Дори и сянкa е сложил "силикона". :) 

Публикувано
преди 40 минути, Levcho написа:

Тея не са много привлекателни,  летните са "пушка". :)  Плюс това, летните са черни и държат нюанса с огледалните капачки. Както и да е, щом ти ги харесваш. :) 

АI добре се е справил. И си поръчал май VRS Шкода Моторспорт надписи (в лявата част). Дори и сянкa е сложил "силикона". :) 

Е, няма сравнение с оригиналните, пък и колата и елементите са мислени и цветово със сигурност.

Иначе, просто метнах снимката и написах да смени фона с по-хубав, примерно - писта. Сам си е наслагал всичко и явно разпознава колата, щом има подобни надписи :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.