Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, интересувам се от подобен автомобил на приемлива цена , за връзка на лс. Държа да е с оригиналната боя и салон.

Публикувано

Саше кажи на хората за теб какво е приемлива цена!

Публикувано (Редактирано)

казах ти в германия пълния гнилоч започва от 500 евро, читавото е 2500 - 3000лв. в БГ нямам база за сравнение.

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Каза ми че почват от 500€, но тва е твоята цена, аз не съм виждал подобна обява. Написах горния пост, за да може някой да разбере колко си готов да платиш за такава кола, което е и някакво правило в раздела!

Публикувано

Имаше в карса 2 броя старозагорски джамбазин искаше по 4000,но нямаха хард топ.

Публикувано

За 4000 не си заслужава , да забавна е, цветна, готина е, има салон с жабчета, който е много як, но е Felicia . Ще ми изгние пред очите за 3-4 години. Да речем че за тази кола си заслужава скъпата поддръжка на 1,6мотора. Хардтоп не ми е приоритет, аз няма да я товаря никога. Знам че има няколко в бг , но както го виждам ако имам FUN , вероятно ще е лятото нов внос. 

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.