Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, колеги!

Много му се  радвам на шкодака, но имам проблем с този голям багажник, а именно това, че при малко товар пада едно лашкане и удряне от една страна на друга на всичко, което слагам там. Помня, че видях на морето в Гърция едно пежо, комби като моята кола(комби) и всичко беше здраво хванато с една мрежа, която се закачаше за пода на багажника. Дали има и за Шкода, комби 2009 фейс. такива? 

Много благодаря предварително!

Поздрави

Публикувано

На мен ми подариха такава от Супърб и пасва перфектно, така че най-вероятно, поне за големите Шкоди, са еднакви. В "Алито" също има доста варианти на отлични цени. ;)

Публикувано

:) радвам се че бях полезен

В алитУ има всичкУ ;)

Чакам си ключа с дистанционното от там до седмица, мойте дистанционни се прецакаха и ще видя дали ще спестя едни 50 кинта или ще се набутам

Публикувано

btw в Китай се продава Октавия и има разни глезотийки за тях в алито.

в търсенето може да добавяте още А5 за Окт2 и А7 за Окт3.

Публикувано

Аз също си търся такива мрежи. В ЕТ цената е около 65 лв., което ми се струва достааа. Ако някой открие на по-нормална цена да свирка :)

Публикувано

Виж горната обява от форума, май се споменава за няколко бройки. Може да са останали ;)

Публикувано
Публикувано

дали стават за октавията ?

Публикувано

Най-вероятно "да". Ако не бяха ми родарили, щях да си викна една от китайците.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.