Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте.ок 1.9 тди 101 коня ми забива .както карам на 150 и забива и отива ва 120 и става мудна.

После спирам изчаквам няколко минути и паля и се оправя.за една седмица ми го направи 2 пъти

Публикувано

Огледай актуатора на турбината. Ръждясва и гние.

Публикувано

И оттам да идва проблема

Публикувано

И оттам да идва проблема

Публикувано

Да обикновено от там е проблема. Прочетете компютъра дали е записал грешка.

Публикувано

Ок

Публикувано

Огледайте също и маркучите за вакуума да няма изваден или спукан.

Публикувано

При мен се оказа актуатора. Изгнил и стържеше в полуоската....

След смяната се оправи. Смени и маркучетата- трябват ти поне два метра от тънките и метър и половина от по широките.

Публикувано

При мен се оказа актуатора. Изгнил и стържеше в полуоската....

.

Колега, намери си темата и пусни линк, защото си спомням, че дори го беше снимал. Да го види черно на бяло за какво иде реч.
Публикувано

Алекси- благодаря за подсещането :)

Надявам се да е полезна темата

http://skodaclub.bg/forum/index.php?/topic/55708-моля-за-помощ-спешно-не-отчита-педала-на-газта/#entry433129

Публикувано

Само едно уточнение. При мен беше от скорост 120 смъкна на 80, оборотите стигаха от 2500-3000 но не вдигаше повече от 80 км/ч.

Публикувано

Точно си го описал 70-80 км/ч. Не може да държи 120 в авариен режим!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Знаете ли колко пари струва екуатора.

Че днес с уста надух вакума и въздуха си излизаше на харабия.явно мембраната е заминала.

Публикувано

Мерси

Публикувано

Колеги смених акуатора.беше пукнат.сега си дърпа колата.но след 10 -15 км ми светва пак лампата за agbas ........на компа непоказва грешки

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.