Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Ама трябва да е с имобилайзер кодиран към колата и дистанционно. 50 лв ме съмнява да се размина. Нямаш  ли телефон на тоз ? Ако се размина с под 150 евро ще черпа :))

Публикувано

Отиди, след практикер на Цариградско, на сфетофара се намира - Ключарски сервиз KEYMAN, там са сносни цените и съм си правил втори ключ. Цените тука и на другите ключари, се различаваха, с порядъка на около 30% отгоре.

Публикувано

И аз да се изходя по въпроса, че съм бил в ситуация ключ за Октавията да вадя, тогава живеех на пешеходно растояние от тях, свършиха ми работа и когато се преместих през три квартала от тях:

https://maps.app.goo.gl/g2tLokbvzPZouGGB6?g_st=ac

Няма "тва нема как да стане" при тия пичове.

Другото място са магазините на "Интеза", аз лично съм ползвал и съм доволен от този в Молa на Цариградско.

Цени не мога да коментирам, не беше скоро и нямам спомен.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.