Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Хорология

Stucata

Recommended Posts

На 20.01.2025 г. at 16:18, Pijomir написа:

Ето го ситизенчето

Красота! Ето прекрасен пример как не е нужно да се изхвърлят хиляди левове за нещо красиво. Не харесвам датници, но не ме бърка, ако часовникът не ми е единствен. Този модел, ако беше без дата, щеше да е още по-галещ окото! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2.6k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Pijomir

786

• Stucata

691

• niki

358

• Боре

236

преди 13 минути, Stucata написа:

Красота! Ето прекрасен пример как не е нужно да се изхвърлят хиляди левове за нещо красиво. Не харесвам датници, но не ме бърка, ако часовникът не ми е единствен. Този модел, ако беше без дата, щеше да е още по-галещ окото! 

Аз харесвам датници, така че perpetual calendar ми беше една от няколкото причини да избера пред SBGX261. 

Единственият минус за мен е, че цветът на датата е бял. Не е болка за умиране, но ако беше черен, щеше да е перфектен. 

Въпреки това съм изключително очарован. Не знам какво е качеството на изработка при GS(може да мина някой път през Джулиани, за да сравня), но този часовник няма грешка. Полиран е прекрасно, няма крива линия, а профилът му е доста интересен. 

IMG_20250123_152838.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.