Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Марката не ми е фаворит. За мен единственото хубаво е, че са нови, а не "n-та" употреба. За цвета вече изразих мнение в друга тема. Тази кола си има доста черни елементи и донякъде и подхождат.

Публикувано
Преди 1 час, ghost_rider написа:

За цвета вече изразих мнение в друга тема.

Аз и в други и в тази тема. Черни джанти не коментирам, камо ли да стигна до дизайнът им.:) Има хора си ги харесват. Вкусове.

Не съм очарован от избора, но какво значение има това. Зет ми си ги е харесва. Дъщерята няма мнение. Все едно й е.

"Утехата" ми е, че са взети от представителството на Фолксваген.

Преди 1 час, ghost_rider написа:

Тази кола си има доста черни елементи и донякъде и подхождат.

Надявам се. :)

показвам една снимка, за да не се връщате на предишната страница. уважавам всякакви коментари, който желае.

82114904-f20a-41de-baa6-3865c1af4f9c.thumb.JPG.123db66e40fbfbd44d09f1c4c252f420.JPG

Публикувано

Ужасни са и размера е ужасен. Едни 19 са много по ок още повече че се кара при кравите.

Публикувано
преди 20 минути, silent написа:

Едни 19 са много по ок още повече че се кара при кравите.

Да. По-добре щеше да е. Високите арки и те създават впечатление за малеене на джантата, но са си такива и с 20-ките.

Публикувано

Тези арки са като за 22", даже 20-ките стоят като подарени, а тези ужасни 18-ки, прощавай Жоре, ама са все едно зет ти ги е свалил от детската количка на внук ти 😁

Ама щом му харесват със здраве да си ги търкалят 👍

• Благодаря 1
Публикувано
преди 29 минути, Logrus написа:

Тези арки са като за 22", даже 20-ките стоят като подарени, а тези ужасни 18-ки, прощавай Жоре, ама са все едно зет ти ги е свалил от детската количка на внук ти 😁

:)

20 е макс. размер, с който се предлага, или може да се конфигурира автомобила. Мисля, че за по-ниско ниво даже и не се предлагат 20". Арките са прекалено големи. Не знам какво е това дизайнерско решение.

С 20"

542e78a4-4dd4-4a79-89f8-9c3567a1b680.thumb.JPG.0f2e402c3732e4176498f7f26e95b50c.JPG.7f0ba11704563e4f118067be12d69a52.JPG

• Одобрявам 1

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.