Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 1 час, ghost_rider написа:

Я гледай, само 2 месеца след като съм писал, са се случили нещата. Не са си губили времето младите. Честито и от мен, да са живи и здрави всички, от най малкия да но най-големия. Да са спокойни родителите, а вие да помагате с каквото можете и да се радвате на наследниците. 🙂

Е какво очакваш , швейцарските щъркели са сериозни , не като нашите 🤣

• Одобрявам 1
Публикувано
преди 8 минути, The Best Forman написа:

Е какво очакваш , швейцарските щъркели са сериозни , не като нашите 🤣

Твоя щъркел...КОГА го чакаме, @The Best Forman

Публикувано
преди 17 минути, zloQQ написа:

Твоя щъркел...КОГА го чакаме, @The Best Forman

На един коридор и една баня разстояние ;)

Публикувано
Преди 1 час, ghost_rider написа:

Я гледай, само 2 месеца след като съм писал, са се случили нещата. Не са си губили времето младите. Честито и от мен, да са живи и здрави всички, от най малкия да но най-големия. Да са спокойни родителите, а вие да помагате с каквото можете и да се радвате на наследниците. 🙂

Да, заръките ти се изпълняват. Добре е, че в този си пост се въздържа от подобно пожелание, защото в Тайрона места има, но в Супърба свършиха.😅 Сега ще трябва да го оборудвам с още едно столче. Когато реших да вземам такъв автомобил, изобщо не съм мислил в бъдеще какво може да стане. Просто вече ми се караше голяма и по-комфортна кола, лимузина, без да имам практическа нужда от нея. Буквално, аз да си се возя.

Благодаря за хубавите пожелания! 👍

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.