Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

400км ще се минат ако източиш цялата батерия, а тук се пропуска, че ползваш 60% ако искаш да пазиш батерията и да зареждаш макс. бързо.

Средния разход до момента ми е 15kw. Магистрала със скорост до 120км около 18kw. Извън града при скорост до 100км 13-14kw. Извън града до скорост 90 и под 90км 11kw.

Гара Искър - Своге - Нови Искър разход 11/100

Нови Искър - Крайова - Нови Искър разход 14/100 през Петрохан и в двете посоки. 4 човека, в БГ скорост до 100км Румъния до 110км

Нови Искър - Петрич - Нови Искър 15/100 но скоростта по магистралата е 110км

Дневните ми нужди около 12-15kw през ден зареждам. 

Снощи завъртях Нови Искър - Бучин проход - Своге - Нови Искър 85км 10,44kw изхарчено. 

Публикувано

Мерси. Горе долу както и аз ги смятам. Което, за съжаление, на този етап означава, че за мен електричката си остава единствено опция за градска кола :(

Още веднъж, благодаря за инфото и много безаварийни с колицата!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.