Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
преди 14 минути, ghost_rider написа:

Светлини, чистачки, климатик, всичко се пуска автоматично, а не ако ти решиш. Модерни коли, какво да ги правиш...

И Варела така прави, ама си харчи минимум 8-12/100, което е 31 до към 45 kWh/100 при цена от 45с на kWh. Ще взема да го шитна и да си купя Енияк, 52к€, какво му плащаш. Лошото е, че не съм сигурен какво ще направи ако му сложа 500+ килограма гранитогрес в багажника...

• Отговори 152
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• chaveto

22

• Stucata

20

• PRR

18

• ID A

12

Публикувано

София Бургас не знам дали е  възможен без зареждане. Чисто математически е така, но по нашите магистрали според мен трудно ще се случи. Поведението на останалите водачи е такова, че много често се налага да намаляваш рязко и да увеличаваш отново рязко. Това е нещото което убива разхода.  С по голямата батерия отново казва, че трябва едно зареждане.  А по нашето черноморие не съм ходил от няколко години и засега нямам намерение да ходя, за да мога да споделя какъв ще е разхода.

@PRR съгласен, всеки сам си решава и си знае кое е неговото. 

@ghost_riderсъс сигурност всичко харчи ток.

Публикувано
преди 11 минути, chaveto написа:

София Бургас не знам дали е  възможен без зареждане.

82 kWh батерия за няма и 400 километра? Ако тръгнеш зареден от гаража до 100% не виждам защо да не стане.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.