Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

И тук най вероятно е така, Hankook 235 55 r19 ventus s1 evo3. Но както казват разни хора, щом има EV на тях да се знае. Колата ще вози като каруца и няма да е както си трябва, заради пусти разход и шум.

На последната гума видях, че съм купил грешен размер, но така ще си карам. Вместо 235/55/19 съм взел на 50. Изкуствения направи набързо сметка и каза "километража ще показва с 3.2км по малко и с 12мм ще стане по нисък автомобила". 

И тъкмо се кефех как тези гуми седят по добре на джантите. Когато ми светна грешката,  след като гумаджията остави една от старите гуми до новите. 

Така или иначе на пролет съм решил да я кача на 20 или 21 цола, но чакам цена на определени джанти VISION 21 с аеро капаци

• Отговори 176
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• chaveto

36

• PRR

26

• Stucata

20

• ID A

12

Публикувано

От една страна свалянето на височината си е плюс за разхода. От друга, с тия дупки не си е работа :( 1.2см са си разликата между здрава гума, балонирала и/или изкривена джанта. Уви.

Аз не съм фен на лагерните колички и всичките ми гуми са "високо профилни". Но, съжалявам за еколозите, повече "еко" гума не искам. Да се пребия заради 10литра нафта за целия живот на гумите - ами НЕ, благодаря!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.