Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
преди 37 минути, joro-120L написа:

Трябва ти маска с отвори и върху тях се монтира решетката. Гледам, че ги умееш нещата, що не се пробваш на някоя маска да й нащракаш отвори или нямаш подходяща машина. Ако намериш декоративната лайстна, може и правоъгълни да ги направиш с шлайфа. Тя ще ги скрива.

Точно това е идеята, декоративна решетка и изрязани отвори под нея. Това в случай, че успея да намеря решетка. 

Друг вариант е, както казваш да се направят отвори на самата маска. Или да се присади част от няква друга маска, и двете са трудни за изпълнение, но не и невъзможни. 

Произвеждане на нова декоративна решетка също не е невъзможно. Мислил съм варианти, някои от които не са много сложни за изпълнение - например изрязване на лазер, после огъване по дъгите на маската, и накрая декоративен завършек - нещо, с което да не седи като изпляскано там парче ламарина, каквото всъщност ще е. 

Всичко това обаче е само в сферата на вероятностите. Някой ден, когато колата е сглобена и в движение, ще бъде с подобрено охлаждане. Като започнем от вече обсъждания и успешно приложен дифузьор от фелиция (почти същия има и на голф, а има и някои, които може да са още по-ефикасни), както и по-мощна перка с повече лопатки и с две степени, също от голф. За късмет имам доста насъбрани такива части, и със сигурност ще разсъждавам в тази насока. Идеята ми е колата да има и климатик, така че доброто охлаждане ще е основен елемент от проекта. 

• Одобрявам 1
  • Отговори 227
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• __smirnoff__

96

• joro-120L

40

• The Best Forman

18

• roodnb

13

Публикувано

Подкрепям мнението на Жорката относно спойлера. Ето пример от една обява, макар и японка пак се добива представа колко е зле🙂

IMG_0744.jpeg.b3064f3d7b06109d85d005f0d9fa2ca4.jpeg

Всъщност, ако се замислите черният спойлер няма да е самичък на колата, понеже има някоя друга пластмаска (предна решетка, капачка резервоар, малките решетчици на Ц-колонките), въпреки че съм съгласен за по-изчистената визия, ако е без.

Публикувано

Изобщо не седи добре, и аз нещо такова си го представям

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.