Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

8мм. дюбел - 8мм. бургия.....само дето тези свредла са за метал, така че с нито едно от тях 😁

• Одобрявам 2
  • Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• PRR

319

• The Best Forman

213

• Izolini

199

• tuningmania

190

Публикувано
преди 22 минути, joro-120L написа:

Има и още една простотия на снимката.

преди 12 минути, Logrus написа:

... тези свредла са за метал, така че с нито едно от тях 😁

👍

Публикувано
преди 12 минути, Logrus написа:

8мм. дюбел - 8мм. бургия.....само дето тези свредла са за метал, така че с нито едно от тях 😁

Със всичко може въпрос на желание 🤣 колко псувни отнесоха 1 перфоратор и една стена докато се усетя,че дупча назад 😂 с 2 ръце на перфоратора опрян на него и хой 🤣

Публикувано
преди 10 минути, Mirrko написа:

Със всичко може въпрос на желание 🤣

... и упоритост.

Публикувано
Just now, joro-120L написа:

... и упоритост.

Мдам пробих малко 😂 после като се усетих и бургията влезе като у дома си 

Публикувано
Преди 3 часа, Mirrko написа:

Със всичко може въпрос на желание 🤣 колко псувни отнесоха 1 перфоратор и една стена докато се усетя,че дупча назад 😂 с 2 ръце на перфоратора опрян на него и хой 🤣

Ти си бил като чукчата с бензиновата резачка 🤣

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Това мнозинство ще направи много бели .. след като пребориха олигархията , като решиха да им дават магистрали на концесия (нормална фирма няма да може да се докопа) , сега ще борят нарушителите с нов "мега орган" Изпълнителна Агенция за Пътна Безопастност .. не че няма три органа - КАТ , ИАА и ДАЙ , сега и ИАПБ .. ама няма да закрият някоя от другите , а ще раздуят още държавния щат .. тия нормални ли са!

Публикувано

Не са. И никога не са били. Откакто са на власт усещам ефекта - намаляване на заплатата, по-високи цени в "Кошницата с грижа" в сравнение с НЕ промоционалните цени, олигархията е заменена с "наши 'ора", уволняват се журналисти, арестуват се активисти, министрите излизат да се излагат един след друг и да противоречат на "вожда" и ... Спирам до тук, че иначе ще трябва да си пусна бан за поне месец ...

Публикувано

Интересно ми е .. 2001 сърбите имаха някакви частии от магистрали , които бяха платени , но първокласните пътища бяха в отлично състояние и ако не ти се плаща можеш да се придвижваш малко по-бавно , но безплатно .. сега имат цели магистрали и подозирам , че още е така 

Тук в БГ , където пуснат част от някоя магистрала , първокласните пътища малко по малко се разпадат , а АПИ и общините как ще ги оправят без парите от винетки като станат платени магистралите и на концесия на частна фирма ...

Публикувано

Аз не мисля, че винетките ще отпаднат. Те просто ще си останат, а ако искаш да пътуваш по магистрала, ще си плащаш допълнително, на километър. Интересно ми е обаче, какво решение ще намерят, за пътищата, които частично са превърнати в магистрали или смятат да превърнат в такива и по този начин оставаме без алтернативно дублиращо трасе.

Публикувано
Преди 10 часа, ghost_rider написа:

Аз не мисля, че винетките ще отпаднат. Те просто ще си останат, а ако искаш да пътуваш по магистрала, ще си плащаш допълнително, на километър. Интересно ми е обаче, какво решение ще намерят, за пътищата, които частично са превърнати в магистрали или смятат да превърнат в такива и по този начин оставаме без алтернативно дублиращо трасе.

Принципно или ТОЛ система или винетки , ама няма да се учудя да си имаме две платени системи , че толко пари са похарчили за знаци :)

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 11 часа, The Best Forman написа:

а АПИ и общините как ще ги оправят без парите от винетки като станат платени магистралите и на концесия на частна фирма ...

От това, което е казал Шишков ("винетките за леките коли ще отпаднат и ще се въведе модела, който сега се прилага при тежкотоварните автомобили") излиза, че леките коли също ще плащат на километър като тежките в момента. После пък Радев казал, че "Държавата ще продължи да поддържа второкласните пътища и обходните маршрути около магистралите, така че шофьорите да имат алтернатива и избор дали да използват платените трасета". Значи просто още никой не знае каква ще я забъркат.

Публикувано

Те самите не знаят какво искат! Нито как да го направят ;) Но продължават да са им виновни "предишните". Нищо, че 7/10 от "предишните" са кабинети на резидента ;)

image.png.a42552d1800345889e04a531bfc5ea26.png

Обобщено - за 5 години служебните правителства са управлявали 883дни, "редовните" 939. 

Толкова за "предишните". Но е добре, да продължаваме да му се връзваме на зеления чорап :(

И спирам. Не е редно да залитаме в тази посока, но от "няма да вдигаме данъците" (а вече се вдигнаха), през "няма да пипаме винетките" (вече са вдигнати) през ... Абе едно се обещава, обратното се прави и пей сърце...

Публикувано

Не мога да повярвам, че ще го защитя, но:

От тази сметка задължително трябва да махнем двата кабинета на Главчев. Те са си на ГЕРБ/ДПС от където и да ги погледнеш. Кабинета на Гюров спокойно може да попадне в същата сметка, просто е на друга партия. Така го изиграха Кирчо и Кокорчо в края на 2023, пък накрая се оказа че просто са настъпили мотиката.

По конституция служебните кабинети имат същите права, каквито и редовните. На практика се води, че трябва да организират изборите и да крепят дедовия, общо взето по инерция, нищо друго. Кирчо и компания даже се опитаха да наложат такова ограничение на служебните кабинети „Основна задача на служебното правителство е да организира честни и свободни избори. Ограничения в правомощията на служебното правителство могат да бъдат предвидени в закон.“, обаче поправката им беше обявена за противоконституционна. Но преди промените в конституцията от края на 2023, когато са двата кабинета на Донев и двата на Янев, парламентът се разпускаше едновременно с назначаването на служебен кабинет. Което моментално ограничаваше почти всичко, което той може да прави - законодателна инициатива "довиждане" при положение, че няма парламент, който да гласува нещо. Международни договори без действащо НС също няма. Та тогава за какви промени, които може да прави един служебен кабинет, можем да говорим?

И не са първите, които отварят "Плик 1" прекалено рано. Бойо направи същото 2009, ама си изкара почти пълен мандат. И после остана без него, че той беше "предишните".

А и местни избори идват след 1 година, а за тях трябват кандидати, дето тези ги нямат - още за парламентарните изметоха и последната прашинка от погребите. Та до тогава яко камиларите, че камили не останаха. Ама пък от друга страна продължават да се ползват с голямо доверие сред "масите", щото натискат правилните бутони - вдигнахме осигуровките на "богатите". Това има "грандиозния" финансов ефект от около 7 млн €/месец, но за сметка на това чисто имиджово е голяма работа сред редовия гласоподавател.

Публикувано

Ице, 30+ години все предишните ни са виновни. Та - който иска да го защитава. Аз ще скачам по площадите преди пак да станем губерня на руZZия :( 

PS: Малко реших, да пооткрадна ;)

image.png.c530ce0363d51cc2bf5cceb4612e54e3.png

Публикувано

Направих и грешката да изгледам интервюто с "експерта" по темата "Петрохан". Слагам кавичките, защото интервюто беше с един от направилите експертизата, който, цитирам по спомен, каза "... аз така я разбирам, тази експертиза"! Как така "така я разбираш", когато следва ти да си я писал или, поне, да си се подписал, че си съгласен с нея!?!? От там нататък всичко, което каза беше без значение. Но, понеже все пак слушах (що съм такъв мазохист, ама карай), разбрах, че срещу децата не е имало физическо насилие, а само психическо и, най-важното, те не знаели какво точно !?!? Ама, ако не знаете какво се е случило с жертвата, как знаете мотива на извършителя? И, предвид не знаенето на извършеното срещу жертвата, как точно посочихте извършителя?

И, не, не съм експерт. Не, не знам, кое е вярно и кое не. И, предвид цялата "патаклама" около случая, вече и не искам да знам! Всички, ама всички излезли данни, са толкова противоречиви, всички твърдения изглеждат, по-скоро ми звучат, като измислени от ученички в 7ми клас, в голямото междучасие. И, каквото и да ми кажат по случая, каквото и да ми покажат, като доказателства, няма да му повярвам. Нарича се "липса на доверие". Липса на доверие във властта, липса на доверие в милицията, липса на доверие в прокоратура, липса на доверие във всички власти. Което, за съжаление, е целенасочена дейност в последните 10 години! Съвпадение? Не мислА ;) 

• Одобрявам 1
Публикувано

EU има изискване, всички да плащат според използването на пътя. Някъде след 30-32. Тоест всички ще сме с тол такси или платени 1 и 2 класни пътища.

Пак, има и директива, че колите трябва да имат вградено устройство за плащане. Мисля първата беше Ауди е-Трон с такова.

А относно строежа на АМ Черно море на концесия, тотална глупост. Дано е само опипване на почвата.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.