Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Простотията българска или тема за чесане на пръсти.

The Best Forman

Recommended Posts

Уепенката убава, ма не са ли та учила уа - турга се къде ръждивото, да крии дуФката 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.6k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• PRR

272

• tuningmania

190

• The Best Forman

179

• Izolini

166

преди 33 минути, Logrus написа:

Уепенката убава, ма не са ли та учила уа - турга се къде ръждивото, да крии дуФката 🤣

То още не е дуфка, като стане дуфка ш го пълня с пяна за прозорци 🤣 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, vladkant написа:

То още не е дуфка, като стане дуфка ш го пълня с пяна за прозорци 🤣 

Щи дам и весник да набуташ - за харматура 😂
И да фанеш ми намериш една такваз уепенка и на мен - трампя за бира 🙂

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 30.10.2024 г. at 21:56, Logrus написа:

И да фанеш ми намериш една такваз уепенка и на мен - трампя за бира 🙂

Аз като изкарах курса защо не ми дадоха една такава?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, Izolini написа:

Щото за теб трябва "Пази СЕ ОТ мотокариста!" 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ще го сложа тук:

"Някой знае ли, ако изгасне пак, къде да ударя с ръка или с пръчка?

На Шкодата, която карам понякога, ѝ изчезват късите в движение, но като ударя с четката (дървена, за чистене на снега) под жабката, и светват пак." (краднато от друг форум)

😵‍💫

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, ID A написа:

На Фелициите там и бяха предпазителите. Ти не караше ли Фелиция по едно време?

Карах.....ма не ми е хрумвало, че като нещо се повреди, ако я напердаша то ще се оправи 😂

Освен другият път като ми изгори крушка да извадя лопатата от багажника и да измлатя 20-30 пъти фаровете - да се научи гадината, повече да не прави така 🤣🤣🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма ти сериозно не го ли правиш? Научно е доказано, последна стъпка преди да смениш нещо, което не работи, е да го удариш поне веднъж здраво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми не....ма аз съм прост селянин и до мен не са достигнали тези наУчни постижения. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз така се опитах да подкарам жипа, след като ми угасна в движение, извадих един гаечен ключ и го бих по стартера, говедото мръсно 🤣

....ама не запали, оказа се че съм го удрял на грешното място, трябвало по алтернатора 😂

Преди 20 часа, Izolini написа:

Мога да те уредя 😉

Дават ги когато направиш 20 години стаж, нещо като златен талон 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, vladkant написа:

Дават ги когато направиш 20 години стаж, нещо като златен талон 🤣

Което ми напомни, че трябва да погледна кога ми изтичат първите 5 години за да "мина" опреснителен курс.

Което от своя страна ми напомни за поредната простотия:

• Книжка за МПС - доживотно право, освен ако не ти я вземат за нещо, ама после май само ходиш да си я получиш обратно.
  • Книжка за пътно строителни машини (тук влизат булдозери, багери, челни товарачи, валяци, грейдери, асфалтополагачи...) - доживот.
  • Книжка за високоповдигачи - през 5 години на опреснителен?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Izolini написа:

Което от своя страна ми напомни за поредната простотия:

Искаш хората да останат без прехрана ли 🤔

И аз се оказа че управлявам мотокар с "изтекло" удостоверение....щот някой бил вкарал такъв закон, да може някой роднина да си подсигури прехраната.....

Разбирам ако примерно не си го работил последните 5 години, да минеш на опреснителен курс, ама като гго работиш непрекъснато- къв е смисъла?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, vladkant написа:

Искаш хората да останат без прехрана ли 🤔

Ами тогава да ни шият за всичко. Не съм ли мъничко по-опасен с 20 тонен челен товарач или 33 тонен булдозер, от колкото с Балканкар "Тритонка"? Автомобилите изобщо не ги обсъждаме даже - докато при ПСМ и високоповдигачите около теб има основно "вътрешни хора", то с другото шариш между невинни трети лица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 10 часа, Logrus написа:

....ма не ми е хрумвало, че като нещо се повреди, ако я напердаша то ще се оправи 😂

Така се възстановяват лоши връзки. Едно време беше първият тест за изгоряла крушка на фара. Два юмрука по стъклото и светва. :) Имаше случаи, когато старият ни лампов телевизор така влизаше "в режим".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, joro-120L написа:

Имаше случаи, когато старият ни лампов телевизор така влизаше "в режим".

На Електрон работеше без грешка. Но после на модерната Берёзка ѝ подейства лошо - биехме си я профилактично и по навик, но при един тупаник нещо вътре падна, та викахме сервиз 🤪

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Izolini написа:

Но после на модерната Берёзка ѝ подейства лошо - биехме си я профилактично и по навик, но при един тупаник нещо вътре падна, та викахме сервиз 🤪

Като не се оправя с един тупаник, на всеки следващ удар силата му се увеличава. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, joro-120L написа:

Като не се оправя с един тупаник, на всеки следващ удар силата му се увеличава. :)

Да ако нещо не се оправя с чук , опитай с по-голям чук :)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук пък нещата след удар се развалят.😅 Не открих отделно точно тази част от този култов филм. Случката е на 10:00 - 11:30 мин./в кадър се виждат автобус Шкода 706 RTO и Шкода 100/. Може да изгледате и целия филм. Има какво да се види. Всички серии на "Баш майстора" се вписват в темата.

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, vladkant написа:

Аз така се опитах да подкарам жипа, след като ми угасна в движение, извадих един гаечен ключ и го бих по стартера, говедото мръсно 🤣

....ама не запали, оказа се че съм го удрял на грешното място, трябвало по алтернатора 😂

Чичи @The Best Forman направи същата агресивна процедура на една 124-ка ама с "един голям тръба" и си запали веднага 😂

Затова и ми е зъболекар 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Телевизор София 81 също зацепваше със шамар, предимно по темето, много рядко в дясната част 😂

Преди 6 часа, Izolini написа:

Ами тогава да ни шият за всичко. Не съм ли мъничко по-опасен с 20 тонен челен товарач или 33 тонен булдозер, от колкото с Балканкар "Тритонка"? Автомобилите изобщо не ги обсъждаме даже - докато при ПСМ и високоповдигачите около теб има основно "вътрешни хора", то с другото шариш между невинни трети лица.

Аз лично не мога да намеря логични и смислени неща в България.....всъщност излъгах, логично е че опреснителният курс за мотокар е по лесен и бРъз, смислено е да го направиш по бързата процедура и подсказвайки (както ни подсказваше на нас при сегашният опреснителен курс) и да вземеш едни бързи пари.....

А третите лица да се пазят.....и както някой каза по горе- "пази се от мотокариста" 😁

Обикновено това казвам когато тръгна да товаря камион- пай се, че като знам кой кара мотокара, по добре е да не си на рампата 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие сте се събрали баси кроманьонските технолози тук 😂

А после на мен ми викат че съм варварин 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Logrus написа:

Не случайно в Бг. другото име на чука е "пасвател". :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Logrus написа:

В една друга тема си ни го казаха 😉

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.