Jump to content

skoda-club-nulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Неработещи вентилатори

blizkobon

Recommended Posts

Здравейте! Преди два дни се ми се скъса болта на долния тампон на двигателя. Наложи се да карам така десетина километра, че бях с децата в колата и трябваше да ги прибера. По пътя ми се измъкна маркуч от сервото към двигателя и изчезнаха спирачките. Освен това отказаха и двете перки. И на радиатора и на климатика. В сервиз ми смениха болта на тампона и  маркуча към сервото. Но двете перки не работят и колата загрява в задръстванията и на място. Проверих бушоните над капака на акумулатора, здрави да. Къде да търся проблема? И двете перки не работят 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Под акумулатора , на левия рог е закачена черна кутийка с релета управляващи перките. Там се отделят и кабелите от основния сноп. Щом е покъсала толкоз неща , може да има и скъсан кабел от управлението. Върху акумулатора има силови бушони , там може да има хлабав кабел от захранването на перките.

Друго за сега не се сещам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така! Малкия вентилатор се е изкривил и е затегнал.От там е заминал и бушона. Смениха ми вентилатор и бушон и сега е добре. Оказа се че и една тръба пластмасова, от охладителната система е спукана и прокапва,та и нея сменях. Това всичкото от един скъсан болт...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.