Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Добър ден колеги !

Създавам тази тема , за да може всеки собственик на

Шкода Супърб 1 (2002-2008г)

да остави запитване , мнение или съвет за поправка , реставрация или тунинг на модела . 

Благодаря Ви предварително !

20230103_140815 (1).jpg

Публикувано

Ето снимки преди и след моята намеса ,която е само интериорна поне отвътре за сега .

20220913_175441.jpg

20231011_093157.jpg

• Одобрявам 1
Публикувано

Тая дървения не стана ли демоде вече. Поне аз никога не съм я харесвал и такава кола не бих купил но дет се вика въпрос на вкус.

Публикувано (Редактирано)

Ппц сте прав , но визията така е по-разчупена лично аз мисля че е по-добре от изгорялата черна пластмаса, а за карбоново фолио изобщо не ми се говори защото е пълна безсмислица (според мен , всеки има право на мнение и вкус разбира се ) с тази реставрация целя модела да заприлича на екстровите модели - Laurin & Kliment които обаче се различават по двигателите от моя разбира се .

Редактирано от marinovdeko
Публикувано (Редактирано)

Взел съм мулти волан и лентов кабел , надявам се в най-близко бъдеще да мога да инсталирам и него .

Ако някой е правил подобно нещо моля да сподели , дали ми търябва нещо повече освен мулти волан и лентов кабел за да подкарам поне бутоните за увеличаване и намаляване на звука за първо време .

Редактирано от marinovdeko
Публикувано

На мен ми харесва "дървенията".

Добре изглежда. Фолио ли е това?

Публикувано

Не , видях в една автоморга блъсната и взех корите и панелите от нея също подлакътника и жапката за очила над шофьорската врата 

• 2 години по-късно...
Публикувано

Здравейте отново, моята е Skoda Superb 3U4 Mk1 тъй като мотора е 2.0 бензинов си позволихме да му сложим газ.
При мен имаше проблем с игра в оборотите и на бензин и на газ като смених Дебитомер като използвах от passat b5 оригинален тъй като автърмаркет чисто нов след поставяне на място работеше страхотно и в момента в който тръгна забиваше муцуна . След като смених с оригинален от автоморга близките 2 години не съм срещал подобен проблем .
Искам да изкажа нещо интересно тъй като много хора пренебрегват това. Проверявайте дисковете и накладките. Чека ми светна отново след време, оказа се от предните накладки тъй като имат сензор в тях. Толкова бяха изпилени че беше започнал да се пили самия сензор което подаваше сигнал към компютъра и чека не угасваше. Моля не пазвайте тази народопсихология щом нещо не се е счупило да не го поглеждаме, моля имейте предвид че колата освен че може да я засилиж е ВАЖНО да можеш и да я спреш , моля следете накладките и дисковете.
Съжо за колеги които са избрали да сложат газ, проверявайте ако не всяка година то поне на две газовата уредба, възможно е да има нужда от реглаж тъй като моята беше започнала да гори повече и имаше нужда от лека пренастройка и смяна на маркуч. В крайна сметка ако искаме дадено нещо да ни служи е нужно да полагаме и нужните грижи . Благодаря !

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.