Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Formula 1 - 2024

Recommended Posts

Ето и линк към времето, когато лекето си беше леке, но маФИЯ още не го пазеха ;)

https://www.facebook.com/reel/568826392205820

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпуснах момента защо Пиастри изостана толкова много. Иначе прекрасно каране на Карлос и заслужен Пол позишън. Другите малко несигурни. Хаас напредват сериозно.

А ако на Верстапен не му бяха изтрили тая обиколка щях да приключа с Ф1, както навремето приключих с българския футбол. От самолет и от крив ъгъл се видя, че напусна пистата.

Да видим утре какво ше стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ... лекето си е леке. Само дето вече и маФИЯ не можеше да го опази. По-точно, щеше да е твърде нагло да го опази. Сега, за да съм 100% коректен не разбрах, защо и двете наказания са по 10сек, но няма да ги оспорвам :D Бих очаквал една петичка за първото и 10ка за второто, но ... маФИЯ си знаят.

Иначе интересно състезание. Норис направи чудеса, но просто не му беше ден. Според мен и съсипа гумите в опити да задмине неизпреварваемия (олигофрен), но няма как да знам дали това е било така. Факт, че постигна не малко.

Браво на Сайнц! Не съм му фен, но днес кара перфектно, а и чисто стратегически "намигна" на Ферари, че с натискането на Льоклер може да стане "мял" ... и то стана.

Все пак чудесна завършваща обиколка на Льоклер и бонус точката.

Мерцовете бяха красота и пример, най-вече за лекето, какво е чиста битка. Много ме изкефиха, а Луис показа класа. Да, Ръсел беше с повредено крило, но пък в крайна сметка да го беше пазИл по-добре :D

Жалко за Алонсо, не че имаше някакви шансове на тази писта.

А Перез ... по-добре да не си 'абим клавиатурата ;)

А, да, някак "жално" ми стана за лимонадите, които се сринаха до трети в класирането. Нещо, което предричах отдавна, с оглед на "втория" им пилот ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коментаторът го каза. Начинът, по който избута Норис беше същия като преди, когато не получи нищо. Съответно явно е рецидив и си го заслужи. А за второто нагло изхвърляне нямам коментар. Та 20те секунди са му идеални. Тъпото е, че няма да му дойде акъла щот е "велик". Но пък ЛьоКлер се възползва перфектно и 😂😂😂 неочаквано за.....и аз почвам да му викам Лекето. Щот си е леке. То за това и на финалните интервюта Норис си го каза - "Знаех какво да очаквам".

Аз пък съм фен на Карлос. Перфектно каране и заслужена победа! ЛьоКлер адски технично успя да се измъкне от тая кофти ситуация на финала. Браво и на Пиастри. Перес........да, Перес. Като че ли и при него нещата са в посока това, което се случи с Рикардо. Мога да гадая само дали е така, но по поведението му напоследък.....🤔

Хаас напредват убедително. И адски ме е яд, че изпуснах 9 обиколки в началото и трябва да ровя нетя да ги изгледам. Иначе много добро и динамично състезание. Да видим какво ще се случи в БразиУ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 28.10.2024 г. at 0:03, PRR написа:

А, да, някак "жално" ми стана за лимонадите, които се сринаха до трети в класирането. Нещо, което предричах отдавна, с оглед на "втория" им пилот ;) 

И аз, и аз! Ама пък щели да го запазят - имал спонсори...

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Квалификацията е пълно мазало! Първо Норис се спаси по чудо от отпадане още в Q1, след това лекето изтегли късата клечка с червен флаг, точно преди ключовата му обиколка и ... отпадане в Q2! 

Условията са перфектни за Верстапен, винаги е правил супер силни карания на дъжд, докато Норис очевидно не се чувства добре в тия условия. 

Да видим и довечера как ще се развият нещата, а и да завърши тази квалификация де. Че, предвид условията и малкото време, ако някой потроши колата може и изобщо да не стартира в състезанието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, PRR написа:

Условията са перфектни за Верстапен, винаги е правил супер силни карания на дъжд, докато Норис очевидно не се чувства добре в тия условия. 

Британец, който не може да кара на дъжд?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, PRR написа:

Квалификацията е пълно мазало! Първо Норис се спаси по чудо от отпадане още в Q1, след това лекето изтегли късата клечка с червен флаг, точно преди ключовата му обиколка и ... отпадане в Q2! 

Да видим и довечера как ще се развият нещата, а и да завърши тази квалификация де. Че, предвид условията и малкото време, ако някой потроши колата може и изобщо да не стартира в състезанието.

Но пък RB се представиха чудесно. Състезанието ше е много интересно. Все пак е важно и кои от счупените коли ше се върнат на старта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Izolini написа:

Британец, който не може да кара на дъжд?!

В сравнение с нискоземеца ... уви, да ;( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кара ги някой другите на сила да влизат за гуми? Магари мигнаха първи, всички други след тях... Освен Макс и Окон

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой не ги кара. Ама и никой не очакваше инцидент по време на сейфти кар, нали? И, лично мнение, това си беше чист късмет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, PRR написа:

В сравнение с нискоземеца ... уви, да ;( 

И, за още по-голямо съжаление, се оказах прав :( Лекето просто ги размаза на мокрото, а Норис се изпусна, като тотален новобранец :( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ... Браво на лекето! Направи перфектно състезание и се възползва по най-добрия начин от късмета си. За сметка на това Норис показа, че му е рано да мисли за титлата. 

Чудесно състезание за Алпин - направо изненадващо! Но пък на дъжд пилотите са големите играчи, не колите.

Няма как да не отбележа "вторите" пилоти. Нерез доказа, че "заслужава" място при лимонадите, а Сайнц даде всичко от себе си да "помогне" на магари в шампионата. Т.е. - класици ;)

И, за голямо съжаление, лекето на практика си осигури титлата :( Уви - заслужи си я.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PRR написа:

Ами ... Браво на лекето! Направи перфектно състезание и се възползва по най-добрия начин от късмета си. За сметка на това Норис показа, че му е рано да мисли за титлата. 

Чудесно състезание за Алпин - направо изненадващо! Но пък на дъжд пилотите са големите играчи, не колите.

Няма как да не отбележа "вторите" пилоти. Нерез доказа, че "заслужава" място при лимонадите, а Сайнц даде всичко от себе си да "помогне" на магари в шампионата. Т.е. - класици ;)

И, за голямо съжаление, лекето на практика си осигури титлата :( Уви - заслужи си я.

Не мога да не се съглася. Лекето се представи блестящо. Наистина много съжалявам за Сайнц. Жалко и за Уилиамсите. Обаче Алпин бяха сензацията на деня. Тридесет и три точки!!!! Напълно неочаквано, но очевадно и Окон и Гасли не са за пренебрегване. АдмирациЙ. Готино състезание. Гледам интервютата в момента. Барикело и Верстапен.....леле колко сме екзалтирани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лекето направи карането на сезона. Да, кара, при това много, на мокро. В комбинация с добре стеклите се обстоятелства .. си спечели титлата. Направо чудо ще е да я изпусне. А, колкото и да е странно, не си позволи глупости днес. Направи няколко брутални гмуркания, но всичките контролирани. Ако и останалите му карания бяха, като това, нямаше да ми е противен. Но ...

Както и да е. Остават три състезания и, ако са на сухо, хич няма да му е лесно. 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, PRR написа:

Лекето направи карането на сезона. Да, кара, при това много, на мокро. В комбинация с добре стеклите се обстоятелства .. си спечели титлата. Направо чудо ще е да я изпусне. А, колкото и да е странно, не си позволи глупости днес.

От това, което видях по време на състезанието, ми се стори, че Рено и РБ бяха с "лека" предница и на моменти имаха проблеми с влизането и взимането на завоя до върха му. Но след това при ускорението бяха бетон, докато повечето други се сееха при ускорение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може. Но и такава настройка на колата иска и пилот, който да я владее.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен това беше състезанието на Лекето и на Алпин. Заслужен подиум и за тримата. Все се надявах Ботас да влезе в зоната на точките, ама.....не му е писано на тоя отбор май.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.