Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 1 час, Владимир99 написа:

На другата страница пише колко съм минал при последното мерене сега общо съм минал 546

Не ми обяснявай и разкарвай по темата какво пише, вместо сега да напишеш само още една цифра. С колко масло си минал 546. Ти нямаш едно твърдо и сигурно измерване. Защо не свети сигнализацията за ниво, не мога да кажа. Отивай при Пепино. Тук само си приказваме. До никъде няма да стигнем така. Има ли мек черен налеп като грес в свещта на трети? Работа за 1 мин. но важна.

За нагара съм ти дал отговор. Не четеш ли. Защо задаваш същия въпрос на Асен ghost_rider. Или очакваш друг отговор.

Преди 19 часа, joro-120L написа:

Значи, щом има горене, има и нагар. Важно е какъв вид е нагара.

• Отговори 277
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Владимир99

101

• joro-120L

65

• ghost_rider

26

• Mishelle

20

Публикувано
преди 40 минути, joro-120L написа:

Не ми обяснявай и разкарвай по темата какво пише, вместо сега да напишеш само още една цифра. С колко масло си минал 546. Ти нямаш едно твърдо и сигурно измерване. Защо не свети сигнализацията за ниво, не мога да кажа. Отивай при Пепино. Тук само си приказваме. До никъде няма да стигнем така. Има ли мек черен налеп като грес в свещта на трети? Работа за 1 мин. но важна.

За нагара съм ти дал отговор. Не четеш ли. Защо задаваш същия въпрос на Асен. Или очакваш друг отговор.

Няма мек черен налеп на трети 

• Благодаря 1
Публикувано

Най-после. Държа да видя снимка на тази свещ, ако не те затруднява.

Преди 19 часа, Владимир99 написа:

направи една снимка, фронтално отдолу, от педя разстояние да се види електрода. Може по същият начин да снимаш и свещта на четвърти за сравнение.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.