Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,колеги! 

Днес ,като потеглям кръстовището,втората предавка "изръмжа"и повече не можах да превключва на нея! Другите скорости си влизаха без проблем! След известно време и 4 предавка не влизаше! Забелязах, че самият скоростен лост се е преместил надолу! Сега влизат само 1 ,3и 5!

Някой по компетентен от мен,може ли да каже какво се е случило?! И как може да се оправи проблема! 

Благодаря ви предварително! 

Публикувано

Пробвай при изгасен двигател, на място, дали го има същия проблем.

Публикувано
преди 30 минути, joro-120L написа:

Пробвай при изгасен двигател, на място, дали го има същия проблем.

Пробвах! Пак същото! 

Тъй като скоростния лост стои надолу, не се усеща ще влиза на мястото си!

Публикувано
преди 13 минути, sharko79 написа:

Пробвах! Пак същото! 

Това означава, че проблемът не е в скоростната кутия.

Привод на скоростите. От лоста до кутията. Лост, въжета, избирач. Точно как е изпълнен, не знам. Трябва да се огледа. За сервиз е, ако не можеш да се справиш.

Публикувано
Just now, joro-120L написа:

Това означава, че проблемът не е в скоростната кутия.

Привод на скоростите. От лоста до кутията. Въжета, избирач. Точно как е изпълнен, не знам.  Трябва да се огледа. За сервиз е, ако не можеш да се справиш.

Благодаря много! Ще се пробвам с един приятел да е оправя! Ако се получи ще пиша пак!

• Одобрявам 1

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.