Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

Имам Skoda Octavia 3 (2014 г.), двигател 1.6 TDI (105 к.с., код CLHA) с 5-степенна ръчна скоростна кутия, в момента на около 208 000 км. Доколкото знам, колата е с фабричния си съединител.

Напоследък забелязвам следните симптоми:

• Педалът на съединителя започна да отделя доста високо (в най-горния край на хода си).
  • От време на време, при включване на задна предавка, се чува леко механично хрускане. 

Колата все още не буксува на висока предавка по баир, но симптомите ме притесняват. 

Някой сблъсквал ли се е със същия проблем на този пробег и дали има шанс проблемът да е просто въздух в хидравличната помпа, или направо да планирам нов комплект (Sachs / LuK)?

Може ли да препоръчате проверен VAG сервиз/майстор за района на София/Перник и какви цени за труд/части са актуални в момента?

Благодаря предварително на всички отзовали се!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.