Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
преди 2 минути, maxrpm написа:

Един приятел чете темата , аз не съм че бях на работа , каза че много се вталясвате по марки . Беко , Мидеа няма да влезе у нас , AEG си е топ , другото съм склонен... А дали е по евтино да смениш компресор или да си купиш нов ... като викна техника ,да ми вземе 50е само че е дошъл и 200е за компресор , май е юни... :) @diana_kraice го игра така, щото фризера и беше пълен до откат #Siltal... 

АЕГ вече няма техни хладилници 😁 ако е свободно стоящ по-добре Финлукс същия е ама не плащаш за марка

Публикувано

Finlux са турски боклуци , братле... 

Публикувано
Just now, maxrpm написа:

Finlux са турски боклуци , братле... 

:) същото като АЕГ хладилниците 😁 правят се в един завод новите 

Публикувано
преди 6 минути, Mirrko написа:

:) същото като АЕГ хладилниците 😁 правят се в един завод новите 

Мнооого пъти съм го чувал това и през соца и през демокрацията. Или не си прав, или аз попадам на бройки ... Finlux са шит. Да речем че Crown става за микровълнова , ако е 45е... :)

Публикувано
Преди 1 час, maxrpm написа:

Мнооого пъти съм го чувал това и през соца и през демокрацията. Или не си прав, или аз попадам на бройки ... Finlux са шит. Да речем че Crown става за микровълнова , ако е 45е... :)

Какво си чувал през соца, след като си роден 1986та г. Още не си знаел къде се намираш. Да, това можеш да го говориш на Мирко и да ти вярва.

АЕG можеше само в сънищата. Такава техника само в Кореком, ако изобщо си виждал и влизал в такъв магазин. Всичко беше оригинално, здраво и истинско. На аудиотехниката пишеше Made in Japan. Или от която държава е фирмата производител. Айде сега ми намери такава. Нова. Първите държави, в които японците изнесоха производството бяха Сингапур и Малайзия. Много преди Китай да завладее пазара.

С марката Crown тогава имаше стерео радиокасетофони. Доста добри. С друго не бяха известни. Американска фирма с производство на аудиотехника в Япония.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.