Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги!

Включвам се с питане.В неделя търсих панел за управление на климатик и парно за Шкода Октавия 1/99/1,6/101/, защото според дъщерята копчето за включване на климатика е счупено.
Днес взех друг панел/почти нов/,и резистор на вентилатора.Смених ги,но.... 
Вентилатора не тръгва ако не се включи климатика!!!На никоя степен?
Включвам климатика и вентилатора тръгва,но....степените не работят....В неделя неин познат,уж майсторче е поставил на буксата на вентилатора между пиновете предпазител за да работи на 4-та степен.Без предпазителя работи на 1-ва.
Какво ли се е случило?
Защо не тръгва вентилатора без климатик?
Къде да търся проблема?

Публикувано

Не знам как е в октавия 1, но в поло и голф 2/3 генерация има едни  резистори, мисля, на които им казват "таралежи". Сблъсквал съм се с подобен проблем на поло 2 и смяната на "животното" реши проблема. По памет, се намира в двигателния отсек. Дано не те подвеждам, обаче.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.