Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 2 часа, PRR написа:

Гена, както и @Logrus писА, мантинелите трябва да се мачкат! Целта е да абсорбират удара, а не да го пренасят в купето. 

@joro-120L, точно!

Я го знам и това е в основата на изследванията на разни научни институти за намаляване на пътния травматизъм , ама ония 240 тикви като са се влюбили в бетона за подмяна на стоманения кашкавал ..

То всичката Мара втасала , само мантинелите са кусур .. Жоре , като не познаваш пътния възел на Дупница , какво ще кажеш за включването на АМ Тракия в посока София (при Либхер) - почти 90° завой в спускане , преминаване от движение в две ленти в една (след завоя) , ограничение 50 и после почти 90° включване в магистралата от 50 на 140 за 100 м. ... хубавото поне , че по спомен там са повечко ленти за движение и след това МакДоналдс , та поне може да уцелиш намаляващ за бургери :)

П.П. Често в ниското на защрихованото платно съм засичал и от онези белите коли със сините ваденки и безделници в тях 🤣

• Отговори 103
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• joro-120L

36

• PRR

17

• chaveto

9

• Izolini

8

Публикувано
Преди 4 часа, The Best Forman написа:

Жоре , като не познаваш пътния възел на Дупница , какво ще кажеш за включването на АМ Тракия в посока София (при Либхер) - почти 90° завой в спускане , преминаване от движение в две ленти в една (след завоя) , ограничение 50 и после почти 90° включване в магистралата от 50 на 140 за 100 м. ... хубавото поне , че по спомен там са повечко ленти за движение и след това МакДоналдс , та поне може да уцелиш намаляващ за бургери :)

Не са повече лентите. Това е възела за срещите в Първенец. Винаги от там съм на магистралата. Минава в една, защото на магистралата не могат да излязат две. Проблем няма. Пътят не е и натоварен. Няма и 90 градуса. Има видимост още при спускането от надлеза. Не е казано, че трябва да ускоря до 140 за 100 м. Никога не съм го правил. Не ми се е случвало в рамките на 100+50 м. да не се вкл. в магистралата. Имал съм възможност или съм уцелвал разреден трафик.

Иде реч за горната дъга. Мисля, че не може да се сравнява по трудност с този на Дупница.

https://www.google.com/maps/@42.1986941,24.6489729,796m/data=!3m1!1e3?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI2MDgwMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

Публикувано

Те на картите на Гугъл изглеждат ОК 

, ама като знам , че на пловдивската има дупки от 1988 г. направо ми се иска да си купя вертолет :)

По повод мантинелите и късащите се болтове се зачудих , защо никоя агенция още не се е сетила да яземе два-три и да ги тества за якост и след това да сравни със заданието на обществената поръчка .. подозирам , че ще се окажат купени на кило от магазина по левче и описани като 20-30 лв. бройката 🤣

Публикувано
преди 58 минути, The Best Forman написа:

Те на картите на Гугъл изглеждат ОК 

, ама като знам , че на пловдивската има дупки от 1988 г. направо ми се иска да си купя вертолет :)

Хората да добият представа за какво говориш бе Генади. :)

След кръговото за с. Радиново е малко кофти подхода към магистралата. Добре е в лявата лента. На надлеза винаги има дупки. Оправят ги в едната лента, отворят се в другата.

преди 58 минути, The Best Forman написа:

По повод мантинелите и късащите се болтове се зачудих , защо никоя агенция още не се е сетила да яземе два-три и да ги тества за якост и след това да сравни със заданието на обществената поръчка .. подозирам , че ще се окажат купени на кило от магазина по левче и описани като 20-30 лв. бройката 🤣

Не е ясно, болтовете ли се късат или ламарината. Но не е изключено това, което казваш.

,

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.