Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Ще започна с това , че откакто въведоха карането с включени фарове съм монтирал модул за дневни светлини на всички мои и на много приятели и до ден днешен проблем с монтажа не съм имал никога.

Реших да автоматизирам светлините на колата на жената , имах един модул закупен за Формана , но като се заех с разучаване на инсталацията на Сузуки и открих , че това си управлява светлините с минус. Добре , поръчах ДРЛ модул управляващ по минус и се заех с монтажа - много лесен , защото таблото с бушоните е изнесено при двигателя .. монтирах модула и доволен запалих двигателя , модула сработи , но много мижаво , реших да го препрограмирам с по-висок процент и греда - не влиза в програмен режим. По-лошото , че левия фар продължи да свети мижаво 2се едно няма маса .. изприщих се , защото това си управлява светлините през някакво реле заяряно на тайно място и не се намира по магазините. Свалих модула и започнах да меря и на буксата боза от напрежения , но няма 12 В  Зарязах колата и цяла вечер четох схеми и се убедих , че не съм сбъркал , но фара продължаваше да не работи. Сутринта започнах с проверка на предпазителите и този на левия фар цъфнал (монтажа извърших при свален акумулатор и комп) т.е  няма вероятност да е късо при монтажа. Смених предпазителя и всичко тръгна , но продължава да ме мъчи мисълта , защо не стана и какво е предизвикало изгарянето на предпазителя .. вързах се директно преди фара , след всички релета и ключове , постоянен плюс си взех от шината , а плюса през контакт от някакъв блуждаещ из бушонното табло , но той е само информативен , не се товари.

Позитивното от всичко е , че видях , че крушките са за смяна :)

Измислил съм алтернатова с фарове за мъгла (колата няма) и ще ги вържа само през модула на инсталация , която ще си изградя сам , но провала си остава :(

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.